Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők összejönnétek egy 150kg-os férfival ha egyébként
normális?
Aki 150 kg, az annak a személyiségéről is sokat elárul, úgyhogy valószínűleg nem normális. Inkább lusta, igénytelen önmagára, nem hisz magában, nincs kitartása, hedonista. Ezek jutnak eszembe egy ilyen emberről.
2020. júl. 17. 14:40
Isten őrizzen! Azért fontos lenne, hogy vonzzon némileg, erre meg így 0 % esélye lenne. Alapból is a vékonyabb pasikat kedvelem, de rajtam sincs felesleg. Amúgy meg ahogy sokan írták, a személyisége sem jönne be, mert akkor a jelek szerint lusta, magára adni képtelen ember.
23/L
2020. júl. 17. 14:57
A macis férfiak (is) bejönnek, nagyon soknak jól áll és sokan jól néznek ki. De a 150 kiló az már nagyon sok és baromi sok mindenben gátol. Szeretek hegyet mászni, futni, úszni stb, ezeknél már az első 100 méter után kiköpnéd a tüdődet és zihálnál. A szex szintén nem működik úgy, szóval nem. Nagyon nem.
2020. júl. 17. 15:03
Soha.
Voltam már kétségbeesett társkeresés miatt, de kövér ember pláne 150 kilós sose jöhetne szóba.
2020. júl. 17. 15:41
Hát én se gondoltam volna hogy kövérrel randizom. Azt meg főleg, hogy majd szex is lesz és méghozzá micsoda szex... És hogy már 2 éve ennek a randinak, már együtt élünk és imádjuk egymást..
2020. júl. 17. 15:58
Vannak normálisak 100 kg alatt is.
2020. júl. 17. 16:16
Hosszú távra nem érné meg össze jönni egy ilyennel, mert hatalmas esély van rá, hogy ha nem tesz semmit, nem fog sokáig élni. Erre nem lehet jövőt alapozni.
Rövid távra szintén ki van zárva, mert ilyenkor nem belső, hanem külső alapján választunk, egy 150 kilós férfit meg kevesen találnak vonzónak.
De sztem ilyen felesleggel a barátnőkeresés a legutolsó dolog ami miatt a férfinak aggódnia kéne.
2020. júl. 17. 17:50
28/31 anonim válasza:
Persze. Csak fogjon meg benne valami. Az én párom 110 kg és 13 éve vagyunk együtt. Szerelmes vagyok még most is, és minden percben kívánom. Csodálatos ember.
2020. júl. 17. 20:47
Szeretem a macis alkatot, de ez már sok.
2020. júl. 17. 21:41
A képen a srác már tényleg gusztustalan. Semmi izom. Guszták azok a dagi pasik, akiknek keveredik a zsírjuk az izommal. De ha csak zsír van, az nem vonz.
2020. júl. 17. 23:54
Kapcsolódó kérdések: