Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyulnátok ahhoz, hogy ha a szerelmetek gyakran viselne melegítőnadrágot?
Figyelt kérdés
N vagy F válaszoló vagy?2020. júl. 16. 18:18
11/20 anonim válasza:
Otthonra szerintem teljesen jó és úgy abszolút nem zavarna. Persze azért ne egy agyonmosott, szakadt nadrág legyen. Utcára, munkahelyre viszont azért öltözzön fel rendesen. A sarki kisbolt még határeset, de máshova legalább egy farmert vegyen fel.
12/20 anonim válasza:
"farmer+póló összeállítás bőven megteszi" --- a farmer eredetileg gyárakban dolgozó "prolik" munkaruhája volt, meg a "cowboyok" (farmerek) ebben ganyézták az istállót, mert strapabíró volt. Aztán átjött Európába és ez lett a divatruha a sok retardnak. És még ti prolizzátok a macinacit! :DD
13/20 anonim válasza:
Ja és a nőknek nem tetszik ha a pasi "melegítőben" megy utcára, bezzeg ők a cicanacit bárhova felveszik, na az aztán az igazi proli viselet (ha nincs ráhúzva semmi).
14/20 anonim válasza:
#13: miből gondolod, hogy a nők e két halmaza ugyanaz?
15/20 anonim válasza:
13: miért gondolod, hogy ugyanazok a nők járnak leggingsben mindenhova, akik a férfiakon nem szeretik a melegítőt utcára? Általában nagyon nem. Én a 4. vagyok, amikor volt leggingsem, azt edzésre használtam vagy egybe-pulcsiruha alá, kb. harisnyaként. Rövid vagy normál hosszú felsőhöz fel nem venném, azt is igénytelennek, közönségesnek tartom.
16/20 A kérdező kommentje:
De mi van, ha a szerelmeteknek a munkahelye olyan, hogy lehet farmerban is meg melegítőnadrágban is menni, de összességében kényelmesebb melegítőben, meg aztán azt kevésbé sajnálod, mint a farmert? Mert a munkahely olyan, vagyis a munkakör olyan, hogy a ruha az nem marad újszerű állapotban... De sokan jönnek farmerban, szóval ilyen körülmenyek közt mi lenne a véleményetek?
2020. júl. 17. 00:04
17/20 anonim válasza:
Ebben az esetben sztem igényes ember vagy normális nadrágban van egész végig, vagy elmegy farmerban vagy vászonnadrágban a munkahelyre, és ott átöltözik, ha olyan a hely, ahol a melegítőnadrág praktikusabb viselet (és itt azt értem, hogy olyan hely, ahol könnyen összepiszkolódik vagy amortizálódik, nem azt, hogy jujjci, a melegítőnadrág kényelmesebb).
18/20 anonim válasza:
Nálam az egész attól függ, hogy HOL viseli?
Otthon, kertben, kutyasétáltatáshoz, sporthoz tökéletes.
Utcai, "kimenős" viseletnek szerintem taszító.
N
19/20 anonim válasza:
#18 vagyok
Természetesen én se megyek utcára leggingsben meg melegítőben.
20/20 anonim válasza:
Egy szép melegítő sportcipővel jól tud mutatni.
Főleg akkor, ha az illetőnek kidolgozott hasa, illetve szép lábai vannak. Biszexuálisként lányoknál is szeretem, ha így néz ki valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!