Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viszonyulnátok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyulnátok ahhoz, hogy ha a szerelmetek gyakran viselne melegítőnadrágot?

Figyelt kérdés
N vagy F válaszoló vagy?
2020. júl. 16. 18:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Otthonra szerintem teljesen jó és úgy abszolút nem zavarna. Persze azért ne egy agyonmosott, szakadt nadrág legyen. Utcára, munkahelyre viszont azért öltözzön fel rendesen. A sarki kisbolt még határeset, de máshova legalább egy farmert vegyen fel.
2020. júl. 16. 19:28
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
"farmer+póló összeállítás bőven megteszi" --- a farmer eredetileg gyárakban dolgozó "prolik" munkaruhája volt, meg a "cowboyok" (farmerek) ebben ganyézták az istállót, mert strapabíró volt. Aztán átjött Európába és ez lett a divatruha a sok retardnak. És még ti prolizzátok a macinacit! :DD
2020. júl. 16. 19:42
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Ja és a nőknek nem tetszik ha a pasi "melegítőben" megy utcára, bezzeg ők a cicanacit bárhova felveszik, na az aztán az igazi proli viselet (ha nincs ráhúzva semmi).
2020. júl. 16. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:
#13: miből gondolod, hogy a nők e két halmaza ugyanaz?
2020. júl. 16. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
13: miért gondolod, hogy ugyanazok a nők járnak leggingsben mindenhova, akik a férfiakon nem szeretik a melegítőt utcára? Általában nagyon nem. Én a 4. vagyok, amikor volt leggingsem, azt edzésre használtam vagy egybe-pulcsiruha alá, kb. harisnyaként. Rövid vagy normál hosszú felsőhöz fel nem venném, azt is igénytelennek, közönségesnek tartom.
2020. júl. 16. 20:49
 16/20 A kérdező kommentje:
De mi van, ha a szerelmeteknek a munkahelye olyan, hogy lehet farmerban is meg melegítőnadrágban is menni, de összességében kényelmesebb melegítőben, meg aztán azt kevésbé sajnálod, mint a farmert? Mert a munkahely olyan, vagyis a munkakör olyan, hogy a ruha az nem marad újszerű állapotban... De sokan jönnek farmerban, szóval ilyen körülmenyek közt mi lenne a véleményetek?
2020. júl. 17. 00:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben sztem igényes ember vagy normális nadrágban van egész végig, vagy elmegy farmerban vagy vászonnadrágban a munkahelyre, és ott átöltözik, ha olyan a hely, ahol a melegítőnadrág praktikusabb viselet (és itt azt értem, hogy olyan hely, ahol könnyen összepiszkolódik vagy amortizálódik, nem azt, hogy jujjci, a melegítőnadrág kényelmesebb).
2020. júl. 17. 00:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálam az egész attól függ, hogy HOL viseli?

Otthon, kertben, kutyasétáltatáshoz, sporthoz tökéletes.

Utcai, "kimenős" viseletnek szerintem taszító.

N

2020. júl. 17. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 vagyok

Természetesen én se megyek utcára leggingsben meg melegítőben.

2020. júl. 17. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Egy szép melegítő sportcipővel jól tud mutatni.

Főleg akkor, ha az illetőnek kidolgozott hasa, illetve szép lábai vannak. Biszexuálisként lányoknál is szeretem, ha így néz ki valaki.

2020. júl. 17. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!