Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudom valahogy titkolni? Szóval megismerkedtem egy fiúval, akinek az anyukája fél cigány. Az én anyukám már látta őt. És kérdeztem mit gondol róla?!
Anyit mondott hogy aranyos más semmit nem mondott,mert nem látszik rajta, én meg mondom anyának hogy nem cigány?anya mondja nem dehogy ő ezt kiszúrná ha az lenne.
De az anyukáján jobban látszik.Na és ha elvinne bemutatni engem, anya akkor meg is kérdezné hogy na milyenek stb.
Szerintetek el lehet titkolni hogy valamennyire az?
Legfeljebb hazudsz, de előbb vagy utóbb úgyis kiderül.
De miért akarod tagadni?
Ha kedvesek, tisztességesek, nincs velük semmi baj.
tehát a fiú csak negyed cigány?akkor valszeg a ti gyereketek márcsak nyolcad lesz és egyre jobban csökken a devianciaveszély.
Amúgy hány cigány van a gyk-n?
Nefoglalkozz itt a fajgyűlölőkkel.-.-":D
Hát én azt mondom, hogy ha rendesek, kedvesek, tisztességesek, nemszükséges eltitkolni. Nemcsak a lopóscigányok léteznek, hanem vannak normálisak is.:)
Amugymeg ha szereted a fiút, miért lenne az ő családja ciki? Vigyázz meg ne bántsd vele a kedvesed.
nem kénne azzal törödnöd hogy van bennük cigány vér
ha rendes emberek ők. én bennem is van cigány vér de nem lopok,hazudok és nem csalok!! nem bántom másokat se. utálom az ilyen embereket akik csak azt nézzik hogy mássok mit szólnak ehhez. a cigányok azok már nem is emberek vagy mi? ráadásul ha szereted a párod akkor ilyenekel nem kénne foglalkoznod!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!