Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok példákat mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok példákat mondani arra, hogy vannak-e az egyedüllétnek előnyei?

Figyelt kérdés
Mert én nem tudok erre mit mondani, csak hátrányokat. Pl. nincs aki szerelemből szeretne, nincs aki átölelne, megcsókolna, vagy akinek fontos lennék, és elfogadna úgy ahogy vagyok.
2020. júl. 14. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Voltam párkapcsolatban és a nélkül is évekig.

De ha jó a kapcsolat, akkor mindenképpen azt választom, nem pedig az egyedüllétet.

Egyébként pedig...1-2-3 évig elmegy... De! szerintem csak magukat győzködik az emberek akik évek után is azt mondják, hogy jó egyedül és, hogy egyedül is boldogan lehet élni.

Ez egy baromság, úgy gondolom hazudnak maguknak is.

2020. júl. 14. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Én már nagyon régen óta élek önszántamból szingli életet. Igaz, 26 vagyok és ha mondjuk lennék 35 már aggódnék a családalapítás miatt, de most sem és eddig sem vágytam kapcsolatra. Választhatnám a kapcsolatot de az a nem megfelelő emberrel lenne, amitől boldogtalan lennék márpedig egyedül nem vagyok boldogtalan. Azt csinálhatom amit akarok, amikor csak akarom, nem kell aggódnom, hogy valaki elszedi tőlem a párom, az esetleges munka miatti költözés nem jelent problémát ami nagyon fontos egy olyan karrieristának mint én. Sőt, a munka annyira lefoglalja minden időmet,hogy nem is lenne időm egy párkapcsolatra. Így ha most feltűnne az igazi még akkor is valószínűleg nemet mondanék. Remélem 35 éves koromig sikerül biztosabb helyre kerülnöm és ez változhat.

2020. júl. 14. 23:15
 13/15 anonim ***** válasza:
11: szerintem is, illetve nálam 5 év volt a lélektani határ. Addig is voltak rossz időszakok, de összességében jól viseltem. Azóta (+1 év) egyértelműen rossz. Még most is látom az előnyeit, amiket itt előttem jól összeszedtek, illetve rossz kapcsolatot még mindig nem választanék. De már nagyon "fáj" ez a hosszú egyedüllét, hogy nincs meg a "nekem való" és a kilátástalanság, hogy ez valaha változzon. 😔
2020. júl. 15. 07:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha egy jó kapcsolatban szemben nézzük, akkor nyilván nincs előnye az egyedüllétnek.

Azonban egy toxikus kapcsolatnál mindig, mindig jobb az egyedüllét. Például: inkább legyél egyedül, mint egy olyannal, aki módszeresen leépíti az önbizalmad, lehúz anyagilag is, stb.

2020. júl. 15. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

11-es vagyok, ezt én is pontosan így gondolom, nem értem, hogy sok ember (a környezetemben is és máshol is) miért nem látja ezt így és miért olyan gyengék, hogy szingliként nem tudnak boldogok lenni. Ameddig egyedül nem tud boldog lenni valaki addig kapcsolatban se lesz az, mert a másiktól fogja elvárni, hogy boldoggá tegye.

2020. júl. 15. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!