Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok példákat mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok példákat mondani arra, hogy vannak-e az egyedüllétnek előnyei?

Figyelt kérdés
Mert én nem tudok erre mit mondani, csak hátrányokat. Pl. nincs aki szerelemből szeretne, nincs aki átölelne, megcsókolna, vagy akinek fontos lennék, és elfogadna úgy ahogy vagyok.
2020. júl. 14. 20:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha rád jön a szapora, akkor tutira szabad a trón
2020. júl. 14. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Szal, magányos vagy. Gondolom csakádod sincs... Se szüleid, se testvéreid. Se barátaid, se kedves munkatársaid. Ez szomorú. Így nehéz. De, ha az előzőek nem igazak, akkor nem a párkapcsolat ami segít rajtad, hanem az, hogy észre veszed, hogy mennyi embdrnek vagy fontos...
2020. júl. 14. 20:46
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Amíg tudatosan választod az egyedüllétet, addig csak előnye van, mivel nem is vágysz társra, tehát teljes mértékben kitöltött az életed. Ha viszont a körülmények miatt vagy lehetőségek hiányában vagy erre kényszerülve, akkor nagyon fájó tud lenni, ha nincs kit szeretni és nincs aki viszontszeressen. Mindkét állapotot ismerem.
2020. júl. 14. 20:49
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Végig tudod aludni az éjszakát, nem kelsz fel a másik horkolására óránként, két óránként.

Nem egy ilyen éjszaka fordult már meg a fejemben, hogy inkább elválok, annyira vágyok már egy pihentető, végigaludt éjszakára. :(

2020. júl. 14. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
#1 🤣❤
2020. júl. 14. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
csak előnye van. de mivel te depis vagy, és eldöntötted előre.. hogy márpedig nincs előnye.. kár is tovább koptatni a billentyűzetet.
2020. júl. 14. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Huh, nagyon nagyon rossz egyedul, nem kell folyamat konpromisszumokba belemenni, es nem kell olyan hülyeségeket megcsinalni amiket maskepp semmikepp nem csinalnal, es nem rangatnak el ide oda hetvegen az helyett hogy nyugodtan elmesz bringazni a haverokkal, es nem kell a furcsa haverjaival talalkozz, és nem kell a szulei elott jopofizz csak mert valami csaladi programra berangattak... Ha nem tudod ertekelni hogy mi jo abba hogy egyedul vagy csak keress egy kapcsolatfuggo baratnot...
2020. júl. 14. 21:18
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Én most kb. másfél éve vagyok egyedül egy hosszú kapcsolat után. Megvannak a maga előnyei, de én inkább a párkapcsolatot választanám, ha jó.

Az előnyök:

- nem kell senkihez alkalmazkodni: akkor kelek-fekszem, akkor megyek haza, akkor eszem, akkor hallgatok zenét, nézek filmet, amikor akarok; bármilyen programra el tudok menni - nincs az, hogy jaj, maradják már inkább itthon ezt meg azt csinálni... akkor és azt mosok, ami nekem kell éppen. vagy éppen exem megmondta, hogy ő többször volt Párizsban és Londonban, és nincs kedve visszamenni, amit megértek, én viszont szerettem volna, viszont gyanítom, nem örült volna neki, ha nélküle utazgatok - erre most meg van lehetőségem

- többet tudok magamra költeni (előző kapcsolatban én kerestem többet, arányosan fizettünk - amivel alapvetően nem volt bajom, mert ezt méltányosnak tartottam, de pl. most már nem kellett a párom kajájára költeni - olyan dolgokra, amiket ő szeretett én meg nem ettem-, meg olyan programokra, amikre csak miatta mentem el, családjának ajándékok stb. ... volt, amit anno nem fizettem, most meg igen, de így is jobban jövök ki)

(- ez nyilván az előző kapcsolatomhoz kapcsolódik csak, nem minden párkapcsolatban ez a helyzet: nem kell családi találkozókra járni antipatikus rokonokat hallgatni... nem voltak épp szimpatikusak a rokonai - ebben egyet is értett velem amúgy :D)

2020. júl. 14. 21:35
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

Az ember társas lénynek teremtetett. A magány az nem jó. De a nem jóból is tudsz profitálni, ha okosan teszed a dolgod, addig míg meg nem érkezik az életedben a társad. Építsd magad-nem ezos baromsággal, hanem keresd Istent, töltsd ki az üres idődet, rakd a belsődet helyre a számtalan törésből, amit a személyek okoztak neked, takarítsd ki magadból az ő lenyomataikat, amit az aktusokkal magukból hagytak rajtad. Tudtad, hogy minden embernek módosul a genetikája, ha egy személlyel közösül? és át vesz a másikból? Ezért van az a tengernyi lelkibeteg ember pl.

Az otthonodat-életteredet is tisztísd meg, készülj fel az újra. A baráti körödből is takarítsd ki az oda nem valókat. A munkáddal ugyan ez..

Ha mindezeket megteszed-egy perc unalmas időt nem mondhatsz, és minden percedet tökéletesen használtad ki. A gyümölcs a végén meg kárpótól.

2020. júl. 14. 22:04
 10/15 anonim ***** válasza:
*Ezért van az a tengernyi lelki beteg ember pl.és már nyomokban sem találja a saját énjét, aki egykor volt pl.
2020. júl. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!