Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő hogy képes ennyire undorodni a férfiaktól?
Vagy ők nem is heteroszexuálisok?
Vagy ez természetes dolog?
Láttam egy fotót, amiben félmeztelen nők végeznek bizonyos szolgáltatást(nem szexuális) férfiaknak, és olvastam alatta a nők kommentjeit. Szinte az összes kirakta a hányós jelet, undorodott, stb..
És? Egy szélsőséges bolond semmit nem bizonyít. Erre például küldhetnék videókat olyan férfiakról akik megvannak róla győződve, hogy a nők csak akkor érnek valamit, ha lefekszenek bárkivel és nem érdemelnek egyenlő jogokat. Ők sem bizonyítanak semmit. Vagy velük esetleg egyetértesz?
"nőalázó fotó"
Szerinted ezek a nők kényszerítve vannak arra a munkára?
A baj az, hogy egy átlag/nem átlag nő bármit is csinál, és köze van kicsit is a férfiakhoz, azt a feministák megalázónak, meg mindenféle értelemben kifogásolhatónak tartják.
Ismerem annyira a nőket, akik úgy szeretnek egy kapcsolatban lenni, hogy alárendelik magukat a másiknak.
Nem hinném, hogy ebbe lenne beleszólása bárkinek is, meg fel kellene nyitni a szemüket ezért.
Amúgy nem, nem aláznék meg egy nőt sem, eddig se tettem, ezután se fogom.
Sőt, magam is olyan vagyok, hogy inkább alárendelem magam férfiként bárkinek.
Valószínű rossz fotót választottam, ezek szerint az alá-fölérendelt szerep miatt háborodott fel jópár nő rajta.
:D Nem tudtam eldönteni kérdező, hogy te valóban nem érted a hányó emotikonok mire utalnak, vagy mi a baj a képpel, vagy csak troll vagy.
A szomorú, hogy végigolvastam a kommentjeid, és nem troll vagy..
Nem érted mire volt a reakciójuk, és azt sem érted, mi a baj a képpel.
Csak egy hasonlat: ha anyád állna ott és egy szál mellben és polírozná valaki cipőjét, benned milyen érzéseket töltene a fotó?
Gondolom nem a tisztelet az első, ami beugrik, igaz?
Emiatt háborodtak fel. (De rettentő furcsa, hogy ha te ezt tényleg nem érted...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!