Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy ha egy nő él...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy ha egy nő él súlyfelesleggel, akkor duci, dundi, molett, telt, plusz size, ha pedig egy férfi, akkor az kövér?

Figyelt kérdés

A női egyenjogúság, feminizmus jegyében éljen a természetesség, tehát szexi a túlsúlyos nő is (aki ad magára), de a férfi az egyszerűen kövér, az nem szexi, akkor sem, ha igényes. A mai nőket fogadják a férfiak akármilyen súlycsoportba tartoznak, ám a nőknek nem kellene a túlsúlyos férfiak. :(

Hol van, amikor még menő volt Bud Spencer és a hozzá hasonló férfiak?

2020. júl. 11. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
82%

Jómagam mindig is mackós voltam. Kivették a manduláimat 4 évesen és kerek lettem. Előtte sovány voltam. Azóta folyamosan küzdök a túlsúllyal, nem is tudom, milyen fogyókúra és sport nélkül élni. De ennek ellenére, soha nem voltak ismerkedési, párkeresési gondjaim! Megfelelő IQ, EQ, fellépés, ápoltság, stílus ennyi a trükk. Az tény, mindig is sportoltam és teszem mai napig. Kondizás, súlyemelés, kézilabda, tenisz, asztalitenisz, torna, judo, aikido, karate, még táncolni is szeretek. A kerékpár pedig örök szerelem. Gépészként munkában is mozgékony, tevékeny vagyok, nem csak az íróasztal, számítógép mellett ülök.

Volt mindenféle alkatú párom, vékony, sportos, telt, alacsony, magas... Egyik vonzóbb volt, mint a másik! Orvos feleségem is sportos, szexi, hiperaktív nő. Négy gyermekünk van, akik szintén sok energiát igényelnek.

20 évesen 90 kiló körül voltam, manapság közel az ötvenhez 100-110 között ingadozok.

Hülyeség, a téma, amit felvetettél! Nem a külsőn múlik, ill. nem csak a külsőn. Erős testalkattal, túlsúllyal is lehet vonzó egy nő vagy egy férfi egyaránt!

Mellesleg, nem kell mindenkinek megfelelni! :) Ne neten ismerkedj, hanem személyesen, hagyományos módon, amikor rá lehet érezni a kölcsönös vonzalomra, arra a bizonyos plusz érzésre. Nincs olyan hónap, hogy legalább egy nővel ne érezném ezt. Persze kellemes a flörtölés, de ennél tovább én nem megyek. Boldog házasságban élek! (miért is tenném?)

2020. júl. 12. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!