Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők! Mennyire igazak rátok a lenti állítások?
Csak jelenleg egyedül lévő, SZINGLI nők válaszoljanak!
A következők az állítások:
- Ha a leendő párommal összeköltözünk, SZÍVESEN elvégzem az együttéléssel kapcsolatos teendők klasszikus értelemben vett NŐI részét (pl. főzés, mosás, takarítás, stb.), feltéve ha a párom is elvégzi a férfimunkát, vagy egyenlő arányban besegít.
- Csinos vagyok, adok a külsőmre.
- 5 (max. 10) éven belül családot, gyerekeket szeretnék.
Várom a kommenteket, megjegyzéséket is.
25 év alatti vagyok.
A házimunkát arányosan elosztanánk egymás között, egyáltalán nem értek egyet ezzel a “női munka-férfi munka” dologgal. Főzni utálok, füvet nyírni szeretek, úgyhogy alapból borul is a nemek szerinti felosztás.
Adok magamra, csinosnak tartanak, de nem egy tipikus cicababát értek ez alatt, akit a férje eltart, neki meg annyi a dolga, hogy festegesse otthon a körmét, míg nevelgeti a gyereket. Nem az az életcélom, hogy szépen csillogjak a fényben a férjem/párom mellett.
Gyereket én is örökbe fogadni szeretnék (már ha egyáltalán vállalok gyereket, erre kb. 30% az esély...), és azt is csak harminc fölött, szóval több, mint 10 év múlva.
Csinos vagyok-e, hát ki mondja meg. A húszas éveimet elhízottan töltöttem, pár éve vagyok csak formás. Az arcom mindig szép volt.
Gyereket nem akarok.
Nem végzem szívesen a ganézást, és nincs olyan, hogy "egyenlő arányban besegít", hisz a közös lakásunkat közösen kell rendben tartani. És mivel házban soha nem akarok lakni, társadalmilag férfiasnak ítélt munkák sem nagyon vannak egy lakásban.
31N
Látom többen fennakadtak a ferfimunka, női munka felosztáson. Lépjünk túl rajta, fifty-fifty árnyú házimunkáról beszélek. Bizonyos nőknek (köztük "családanyáknak") már ez is derogál, látom és tapasztalom.
Egyébként nem társasházi lakásban, hanem kertes házban gondolkoztam, amikor kiírtam a kérdést, de ettől is nyugodtan el lehet vonatkoztatni.
Mivel rendmániás vagyok, ezért alap, hogy elvégzem, de nagyon imponál ha a férfi is tud főzni, nem idegen számára a takarítás és felváltva tudjuk csinálni, akár közösen is.
Rendszeresen sportolok és mindig figyelek az ápoltságra, igényességre, ezt ugyanígy elvárom.
Nem feltétlenül szeretnék családot, nem gyerekkel képzelem el a jövőm, de nincs kőbe vésve.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!