Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fura kicsit ez a barátomtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura kicsit ez a barátomtól?

Figyelt kérdés
A barátom felvetette azt az ötletet, hogy lakjunk egy albérletben. Nyilván fele-fele arányban fizetnénk a lakást. Ő havi 150 ezret keres a munkahelyén, engem még a szüleim tartanak el. És mondta, hogy majd a szüleimmel is beszéljem meg ezt az albérlet dolgot, ha már ők adják neki a pénzt. Ez moat mi hogy az én szüleim adják neki a pénzt? Talán egy erős célzás arra, hogy azt az albérletet csak a családom meg én tudnánk érdembrn fizetni? Azért is furcsa nekem ez a kijelentés, mert amikor a barátom reggelente elvitt engem egyetemre akkor az apja mondogatta neki hogy fizessem ki a benzint. Én szívesen kifizetem a benzint, viszont amikor 6-7x rendelünk kaját az én pénzemen, én sem mondom neki hogy na fizesse ki az ő részét. Vagy ez hogy van?

2020. júl. 9. 15:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Én még egyetemre járok, ő dolgozik. Kicsit az is zavar, hogy 1 mondatában 2x is benne van az izé meg mikor megkérdeztem hogy ki a kedvenc írója, akkor nem tudott mit mondani rá.
2020. júl. 9. 15:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy ő nem tud írókat
2020. júl. 9. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem hülye, miért várjabel hogy a te szüleid fizessék az albérletet? Mi közük hozzá?
2020. júl. 9. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Gondolom, azt képzelte h ha mondjuk lesz egy 120 ezres albérlet, kkor nem úgy fizetjük hogy 60-60, hanem majd én fizetek 100 ezret, ő meg majd huszat...arra fogja mindig hogy kevés a pénze. Ezt ia mondtam már hogy tanuljon és akkor majd tud szerezni diplomával magasabb keresetű állást de semmilyen tudomány nem izgatja
2020. júl. 9. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Oké, én megfordulnék és elmennék a francba. Aztán többet felé sem néznék.
2020. júl. 9. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Zseniális, nem csak rajtad akar élősködni de még a szüleiden is.

Hol lehet ilyen egyetemista csajokat találni?😉

2020. júl. 9. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyen pasit mihamarabb lapátra kell tenni.
2020. júl. 9. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem tudom miből szűrted le azt, hogy nektek kell többet fizetni. Ha viszont így gondolt az gáz. Kérjen a saját szüleitől.

De nem csak arról van szó, hogy a 120-at ő elutalja egyben a főbérlőnek, a szüleid meg majd neki küldik a 60-at?

2020. júl. 9. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazábol nem nagyon értem,amit mondasz.Én is úgy értettem,hogy a 120 at tkpen a főbérlőnek ő utalja át,ami technikai kérdés és lényegtelen,ha a felét fizeti.

Kevés a pénzetek.Az korrekt ,ha az albérletet 2felé osztjátok.

Te fizeted a felét.Mivel nincs kereseted,akkor a szüleid.Akik nyilván így is finanszíroznak valami lakhelyet,vagy koleszt,menzát,mittomén.

Persze ez is tűnhet úgy,hogy nem korrekt,mert neki kéne fizetni az egészet.Ok.Feltételezem,ha keresne 300 ezret,akkor ilyen téma nem merülne fel közöttetek,és fizetné is.Viszont így,ha kifizeti az egészet,semmi se marad.Megintcsak a szüleidtől kell majd kérned,hogy legyen kaja,rezsire,stb.Tehát ebböl a szempontból tökmindegy,hogy mire kell majd a bevételpótlás,vagy mi a gyereknek a neve.

Probáljatok együtt élni,és önzetlenül,közös pénznek tekinteni azt ami a "tiéd",meg az "övé."

Legyen inkább "miénk."

2020. júl. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!