Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fair ha valaki így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fair ha valaki így beszél arról akivel randizott?

Figyelt kérdés
A férfi azt mondja a nőről hogy a randi alatt végig k.......san viselkedett, ezért csak egyszerűen kirakta a kocsijából az út szélére.
2020. júl. 8. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Kit érdekel, hogy hogy beszél, ha kirak az út szélén? Hogy kerül ide a fair kifejezés, a férfi egy bunkó paraszt.
2020. júl. 8. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Kamu. Azt mondja neked, amit hallani akarsz, mert ismer téged.
2020. júl. 8. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez kamu...
2020. júl. 8. 12:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Ezt az a férfi mondta nekem, akivel ismerkedem, hogy egy csajjal ezt csinálta.
2020. júl. 8. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem fair, jó nagy bunkó faszi lehet. Nekem is volt egy ilyen randijelöltem, természetesen egyszer sem taliztunk. Ki kiváncsi a sérelneire meg az elb..tt randijaira. Mondtam is a srácnak, ha ennyi baja van, miért randizik egyből? Miért nem csekkolja le alaposabban hogy kivel randizik?

Ha meg már ott vannak és csalódik, akkor is illik megadni a tiszteletet, ha már egyszer olyan hülye volt hogy randizni hívta a nőt.

Egy faszi, minden helyzetben legyen férfi.

Javaslom ne randizz ilyennel, ki tudja rólad is mit mond másnak.

2020. júl. 8. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Egy ilyen aljadék emberrel nem ismerkednék tovább. PLÁNE, hogy még dicsekszik is ezzel.
2020. júl. 8. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Egy bunkó. Tuti nem állnék le vele ezek után + előtted fikázott egy nőt.
2020. júl. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!