Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasik miért dugnak meg csúnya nőket is?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 08:24
11/16 anonim válasza:
Kedves 10-es! Kívánom neked, hogy találkozz olyannal aki tényleg szeret. Akinek te leszel a legszebb.
12/16 anonim válasza:
Mert a csúnyára csak ránéz és máris beugrik az ágyába. Innen kezdődnek majd a problémák, amikor a csúnya lány azt hiszi majd hogy ő 9/10 férfit érdemel, közbe meg csak simán átment rajta hat kanos fickó hülyének nézve őt.
13/16 anonim válasza:
Én legalábbis azért szoktam mert könnyebb őket felszedni plusz a célnak megfelelnek , de nyilván nem jelenék meg velük sehol meg ilyesmi ,de sohasem bántom meg őket és mindig őszinte és nyílt vagyok hozzájuk , attól függetlenül mert ilyen kapcsolatban vagyok velük még ugyanolyan nők ők is és nekik is kijár a tisztelett, attól függetlenül hogy mindkettőnknek fiatalon vannak szükségleteink és jól érezzük magunkat még nem vagyunk rossz emberek szerintem, meg amúgy is mindenkinek van sz@r a füle mögött tehát nem kell senki feje felett sem pálcát törni ennyi
14/16 anonim válasza:
#12 Ez hülyeség. Ha nem tetszik neki egy nő, nem fog vele összejönni. Ha túl könnyen kapható, még a vadászösztönt is hazavágja. Másfelől azért, mert valaki csúnya, még nem könnyen kapható. Én abszolút a nehezen kapható kategória vagyok bárki számára, mert csak kapcsolatban szexelek. És még szép sem vagyok. Erről ennyit.
15/16 anonim válasza:
Azért, mert luk az luk, plusz egy strigula, ennyi.
16/16 anonim válasza:
Átlagos pasi voltam, de jó beszélőkével.
Volt szép barátnőm is, meg kevésbé szép is. De mindben vonzó volt valami. Én azt tapasztaltam,hogy az ártatlannak tünő hölgyemények a legperverzebb ribik az ágyban...
De a kérdésre visszatérve, volt hogy az aktuális barátnőm barátnőjét keféltem meg (és ha valaki, ő tényleg szint alatti volt.)
Vagy egy másik régi barátnőmet...
Egyszóval nem jelenthető ki,hogy a szép/vonzó/átlagosnál egy fokkal jobb pasik nem fekszenek le kevésbé szép,vagy átlagosnál kissé csúnyácskább nőkkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!