Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha egy ürge minden új párotoknak átküldené az exeitek listáját?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 18:51
11/24 anonim válasza:
Semmit, nem titkolom az exeket, felolem aztan...
12/24 anonim válasza:
Az elutasítás mióta jelenti, hogy nem vették emberszámba?
13/24 anonim válasza:
Jót röhögnék rajta az új párommal.
14/24 anonim válasza:
Hadd csinálja. Ha ennyire idióta nem is csoda, hogy el lett utasítva.
Egy értelmes férfit nem érdekel egy kicsinyes alak bosszú próbálkozása. A jelenlegi páromat ismerve csak nevetne rajta, hozzáteszem, jogosan.
21/L
16/24 anonim válasza:
Ha én kapnék egy ilyen listát, elmondanám a páromnak, hogy van egy rosszakarója, aki ilyet tett. Ennyi. Itt vége lenne a sztorinak.
Egyáltalán nem érdekel, hogy hány ex barátja van.
F
17/24 anonim válasza:
MINDEN új páromnak? Tehát egy embernek elküldené a saját nevét? Tegye.
18/24 anonim válasza:
Leesne az állam, hogy egy ürge tud számítógépet kezelni! Levideóznám, ahogy csinálja és felraknám a YouTube-ra.
19/24 anonim válasza:
Velem ilyen nem tortenhetne, mivel
1.Nincs sok exem
2.Még a keresztnevuket sem osztom meg a jelenlegi parommal/partneremmel
Ha megis tudna ilyet tenni, akkor meg egyszeruen leszarnam es megadnam neki egy jonevu pszichiater elerhetoseget!
😊
22/L
20/24 anonim válasza:
Jobb esetben az illető nő egyik exét sem szégyelli, olcsó, értelmetlen bosszú. Nekem konkrétan amúgy 1 exem van, normális, értelmes férfi, nem nekem kellene szégyenkeznem, ha el lenne küldve ez az üzenet, hanem az ürgének, hogy milyen kicsinyes f..z.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!