Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az új durex real feel óvszer? Próbáltátok már?
Próbáltuk.
Semmi extra nincs benne, elég vékony óvszer kb ennyi. Szerintem jó :)
Egyszer próbáltam ki,eddig.Volt egy Durex-es promóció.
Szerintem nagyon jó,és az ára sem olyan borzasztó.Ha jól emlékszek akkor,a Rossmanban most 699Ft.
Lehet nem olyan olcsó mint a Lifestyle,vagy más márkájú óvszer.De nagyon "kényelmes " volt a páromnak.
Elmesélem,hogy nálunk mi volt.
Általában Lifestyle márkájú gumióvszereket vásároltunk,és sajnos abban nem igazán sikerült az aktus.Nem tudom,hogy mi miatt.Különösebben nem is érdekel,mert kipróbáltuk a Durex RealFeel óvszert,és véééégre sikerült.
Egyáltalán nem az.
Tudod,egy párkapcsolatban nincs olyan,hogy "rábeszélem".
Beszéltünk már más fogamzásgátlásról is.A tablettával még várunk.( Semmi közöd,hogy miért
Nem anyagi okok miatt)
Köszönöm hogy válaszoltatok.Szerintem veszek egy dobozzal,végül is nem drágább,mint a többi,ahol lakom a lifestyles is ugyannyi mint a durex.
Ezt a retardáltat meg hagyjátok,biztos egy 14éves kis hülye gyerek aki a csajokhoz se mer szólni,vagy még rosszabb:+10évvel idősebb,aki ugyanazzal a problémával kűzd,ilyen stílussal valószínűleg szűzen fog meghalni a hülye lúzer :) akinek még annyit üzenek:én is nő vagyok és nem minden nő szedhet fogamzásgátló tablettát,zsenikém,hogy miért?Úgysem tudod felfogni az agycsökevénynek sem nevezhető kezdeménnyel a koponyádban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!