Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb szexpartner kereső?
Figyelt kérdés
te előfizetsz ilyenekre? melyikre?2020. júl. 6. 22:24
21/24 anonim válasza:
Érdekes nők vannak és igencsak szabad, nagyon jó csajjal is volt már dolgom. Innen még egy csajjal sem unatkoztam, érdekes személyiségek vannak és nem igaz, hogy csak csúnyák.
22/24 anonim válasza:
Kérdező: Nem sikerült azóta se találni, ez indokolja a kérdés kiemelését?
23/24 anonim válasza:
Nem vagyok itt valami veterán tag. Pár éve sikerült itt két lánnyal megismerkedni, egyikkel találkoztunk is. Túl rámenős voltam, így nem sikerült a szex, mert ő nem csak ennyit akart és inkább lelépett. Érdekes arca volt, de nem volt csúnya, teste feszes volt, szép cicikkel. Azt hiszem sokat és tartalmasat kellenne itt irkálni, hogy eredményes legyen. Legalábbis nekem nagy eszmefuttatások kapcsán jöttek ezek a lányok. Nincs ehhez energiám. Online nem is tudok csajozni, Tinderen sem úgy ment ahogy kellett volna. Élőben jóval eredményesebb vagyok. Kocsmában, szabadtéri rendezvényeken stb.
24/24 anonim válasza:
A gyakorinál nincs jobb ingyenes társkereső. A nők harmada az észre bukik, közülük lehet itt válogatni bőven. Mostanában minden héten legalább egy levelezésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!