Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb szexpartner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb szexpartner kereső?

Figyelt kérdés
te előfizetsz ilyenekre? melyikre?

2020. júl. 6. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%

A házas és elvált kategóriában rengeteg a defektes és rigolyás nő. Felejtősek. Tele vannak rossz beidegződéssel, vagy átesnek a ló másik oldalára, a "most aztán élni fogok" felkiáltással. Sajnos sokan valami proli családból szabadultak ki, vagy valami debil férj karmai közül, és ez erősen érződik rajtuk. Vaaagy, rossz körülmények elől menekülnek. Igazából tökmindegy, hosszú távra alkalmatlanok. Vagyis ki mit keres, milyen szinten kapirgál. Vannak itt nők, akik maguk sem tudják mit akarnak, el kezdesz velük beszélgetni, 10-20 levél váltás, aztán minden előzetes jel nélkül eltűnnek, majd pár hónap múlva amikor teleszalad a szatyor nekik az otthoni problémákkal, kihúznak megint a fiókból.

Hát én nem tudom kinek mit jelent az álomnő kategória, de nekem modell külső, perfekt alak és arc. Na ilyeneket itt ne keress! Mint mondtam 30+ és a 40+ kategóriában ha ilyenekre pályázol, óriásit fogsz csalódni. A 20 éves tini kategóriát viszont nem ismerem.

2020. júl. 23. 10:26
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Én 24 vagyok, úgyhogy 18-22 éves kategóriáról írtam. Vékonyak, szexi test szép arc, fiatalok, lelkesek. Ahogy mondtam nyílván volt akire ezt nem mondanám, és inkább csak oké volt, de fiatalon mikor még nem találják a helyüket, ide is feljönnek jó csajok. Csak pont emiatt lett rosszabb itt a helyzet, mert jött insta, meg snap, még ilyen szarok, jobban el vannak telve maguktól, többen betalálják őket. Minden egyre nehezebb. Azért 30-40 éves nőnél már eleve ott a kérdés, mi a francot keres is. A szingli 30-40 éves nők mindig veszélyesek, tisztára bediliznek.
2020. júl. 23. 11:45
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Itt a Gyakorin találtam meg a páromat. Szexkapcsolatnak indult, de már egy éve együtt vagyunk, és boldogok vagyunk.
2020. júl. 23. 14:41
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Azért nem mindegy hogy szingli huszonéves pasi vagy, vagy 40+ -os házas ember... :) Azért itt mások a preferenciák. :D
2020. júl. 23. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Tinder
2020. júl. 23. 22:09
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
Itt a gyakorin ismertem meg a feleségemet. Plusz egy lánnyal lefeküdtünk innen hármasban. Barátom is lett innen legalább három.
2020. júl. 23. 22:46
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Én 6 év alatt legalább 20 nővel feküdtem le innen. Több mint a fele házas. Erről ennyit.
2020. júl. 24. 00:00
 18/24 anonim ***** válasza:
48%
Én is találtam itt 40~es házas nőt, de szűz tini lányt is(17), nem egyszerű, de lehet. 39F
2020. júl. 24. 23:03
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
Irigykedve :) olvasom micsoda életutak futnak itt a Gyk.-n
2020. aug. 23. 20:58
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

19#+1

Én csak egy alkalmit találtam de nem állt fel rá, mert személyiségileg nem volt a minimumom közelébe sem.

Ezen kívül két barátot is.

2020. szept. 5. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!