Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan reagálnátok egy ilyen megjegyzésre?

Figyelt kérdés
Van egy számomra szimpatikus lány, nem igazán ismerjük még egymást, de váltottunk már pár szót, és ő is érdeklődő volt, kérdezgetett, kedvesen mosolygott. Arra gondoltam, ha legközelebb összefutunk, megmondom neki, hogy "feldobtad a napomat, mert legalább igazi esztétikai élményem is volt veled". Nagyon béna lenne ez így, vagy rendben van?

2020. júl. 6. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz ismerni kell a lányt.
2020. júl. 6. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne bókolj ilyen alpári módon. A külsejére, bár büszke sok nő, mivel ez leginkább született adottság, nem szeretik, ha egyenesen dicséred.

Ha mindenképpen akarsz valami hasonlót, akkor a stílusát dicsérd.

2020. júl. 6. 20:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Na, a gyk-s törzsközönségtől nem is vártam sokkal többet, mint arctalan-névtelen megmondóemberesdit és finnyáskodást. Itt mindenki nagyon jól ért ahhoz, hogy mi NEM jó, csak éppen valószínűleg nem sokan tudnának hozzáböffenteni a dologhoz olyan téren, hogy mi JÓ. Mindegy, remélem, most már mindenki kielégült, és jobban fog tudni aludni. Elvégre mindenkinek kell a sikerélmény...
2020. júl. 6. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ott van feletted a válasz, te díszfaasz.

Ez az esztétikai élmény nekem olyan, hogy "ma a seggedre fogom kiverni".

Mi a baj azzal, hogy "szép a mosolyod"?

2020. júl. 6. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is leírtam, hogy kérdezd meg, hogy eljönne-e veled meginni egy italt. Ha tetszel, és szimpatikus vagy neki (és szingli) akkor úgyis elmegy, ha pedig nem jössz be neki, vagy bénának talál, akkor a csillagokat is lebókolhatod neki az égről, akkor sem. Hozáttenném, hogy nem kaptál pozitív megerősítést a hihetetlenül "kreatív" ötletedre, és egyből mindenki más hülye, ez elég sok mindent elárul rólad:D
2020. júl. 6. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 nekem is Alekosz jutott eszembe 😂😂😂😂😂 Ja egyébként hívd el meginni valamit.. raersz majd akkor dicserni ha már a párod 😃 de ha a randin is ilyen feszengos leszel az már alapból kuka.. h meg bokolni akarsz valami olyat talaj ki ami vicces és megnevetteti, az mindig jó ;) sok sikert kérdező szurkolok 29F
2020. júl. 6. 20:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó... szerintem inkább mondd azt hogy azóta se tudod kiverni a fejedből azt a szép mosolyt.
2020. júl. 6. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen mond azt, hogy "milyen csinos vagy ma" vagy "milyen jól nézzel ki". De, ilyen módon ne udvarolj...
2020. júl. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!