Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk, tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk, tetszik nektek ez a női felső? (nem én vagyok a képen)

Figyelt kérdés
[link]
2020. júl. 5. 15:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Ez a felső pont, hogy kis mellűeknek áll jól akik vékonyak. Nagy mellű nőknek pont nem jó, mert nem lehet alá melltartót venni, ez meg semmi támasztást nem nyújt. Ráadásul az a fodor az alján nagy mellell úgy nézne ki, mint egy hordó.
2020. júl. 5. 16:56
 12/26 anonim ***** válasza:
15%

Nem kell irigykedni és ezért leszólni a nagymellű nőket.

Ti vékony kis mellű lányok is nagyon szépek vagytok.

De ez a ruha a telt csajoknak áll jól, ennyi!

2020. júl. 5. 16:59
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Én vékony és nagymellű vagyok, azért mondom, hogy a kismellű vékonyaknak áll jól. Nem kell pattogni, mert nem értesz az öltözködéshez.
2020. júl. 5. 17:02
 14/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is kis mellen jól áll + a teltebb nőknek nagyobb a hasa is, így a fodor nem fodorként nézne ki, hanem hordóként, haogy írták is előttem :)
2020. júl. 5. 17:02
 15/26 anonim ***** válasza:
7%

De nem a vékony nagymellű nőkről van szó, hanem a teltebb nagymellű nőkről!

Ehhez a ruhához kell a teltebb alkat, és attól még nincs nagy hasa a hölgynek hogy telt!

2020. júl. 5. 17:06
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
Hát, még egy vékony nagymellű valahogy kinézne benne, de hogy egy telt(bármit is jelentsen ez szerinted) nagymellű sehogy, az tuti. Mit jelent a telt, ha nem azt, hogy nagyobb darab? Ez a ruha KÖVÉRÍT, azért a vékonyaknak jó. Most nem tudom hogy írjam már,hogy megértsd telt? dundi? jó húsban lévő? nagy(obb) darab nőknek ez pont rohadt előnytelen, mert aránytalan, kövér testet csinálna nekik. Pont úgy nézne ki, mint egy kismama ruha. Ha neked pont ezért tetszene, mert úgy aránytalannak és kövérnek mutatja a viselőjét, úgy megértelek. Csak abból indultam ki, hogy mások pont nem ilyennek akarnak tűnni.
2020. júl. 5. 17:12
 17/26 A kérdező kommentje:
persze, az okés, de a nagymellűeknek szerintem sem állna jól, mivel minden kijönne+ melltartó nélkül gázos..
2020. júl. 5. 17:12
 18/26 anonim ***** válasza:
13%
Jó, akkor műsorozzatok, de akkor is a telt csajszikon mutat jól ez a ruha. Nem a deszkákon!
2020. júl. 5. 17:16
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az átlagosan gömbölyded női felsőtesten pont, hogy nagyon vonzók a pánt nélküli felsők, mellmérettől függetlenül. (valaki írta a hordószerű hatást, szerintem ez inkább méretes has esetén esélyes) Az anyaga viszont nem jön be.
2020. júl. 5. 17:22
 20/26 anonim ***** válasza:
23%

nevetnem kell :))) feltölt egy átlag csaj ide magáról képet (aki meg sem közelíti a linkelt csajt) és agyon dicsérik, ezt a csaj meg gebézik, meg kommentálják :))

Szerintem ez a felső nagyon ódivatú...senkinek nem áll jól igazán.

2020. júl. 5. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!