Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Összejönnétek egy patológus nővel?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 20:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Itteniek szinte bárkivel össze jönnének.
2020. júl. 2. 20:07
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha külsőleg, belsőleg minden klappolna vele, és nem beszélne állandóan arról, hogy milyen elváltozásokat látott halott emberek testében, akkor persze, el tudnék vontazkoztatni tőle.
2020. júl. 2. 20:08
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
írhatsz
2020. júl. 2. 20:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó nő teszek rá, hogy mi a melója.
2020. júl. 2. 20:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, ezen nem múlna semmi.
2020. júl. 2. 20:15
 6/18 anonim ***** válasza:
nem hinném
2020. júl. 2. 20:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Miért is ne? Teljesen normális foglalkozás.
2020. júl. 2. 20:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem legjobb barátnője az, méghozzá törvényszéki tehát sokszor elég durva eseteket lát. Nagyon szép, fiatal nő. Sosem beszél ilyenekről, ennél intelligensebb. Eleinte nekem is furcsa volt még beszélni is vele, mert azért valljuk be őszintén, hogy a dolog amivel foglalkozik elég visszataszító. De aztán egyszer beszélgettünk erről, és elmondta hogy ez hogyan válik megszokottá és aztán igazából megértettem, hogy a halál mindenki életének a része, az övének kicsit jobban.
2020. júl. 2. 20:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem írok senkinek, nem vagyok patológus.
2020. júl. 2. 20:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Simán. A patológus is orvos. Tehát a lány okos. És úgy gondolom, ők tudnak a legtöbbet átfogóan az emberi szervezetről. Ez pedig számomra is egy érdekes téma. Én nem tartom ezt morbidnak, azok is csak testek
2020. júl. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!