Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy amire vágyom (család,gyermek,feleség) szinte elérhetetlen? Valahogy nem számit manapság már ez ?
Nos akkor:
19.
Olyan kérdésre vársz választ amire férfiként nem igazán lehet válaszolni.
A gyermek vállalás beállítottság,érzések,és személyes vágyak és leginkább felfogás kérdése.
Szerintem egyértelmű ha valaki vágyik valamire,az nem lesz teher ha megkapja.
Ha vágyom egy gyermekre akkor igen,ami vele jár vállalom!
De úgy látszik manapság sokan terhet látnak egy csecsemőben....
Miért kellene minden nehézséget, feladatot vállalnom az életben? Anyukám megtette, és bár nyilván sokat köszönhetek neki, szenvedtem is a műmártírságától. Ha pedig választhattam volna, nem jöttem volna én sem a világra!
Úgy érted, szüljek egy gyereket csak azért, hogy ő is menjen suliba, ahol csúfolják is, ha csendesebb fajta (gének alapján erre lenne a nagyobb esély), utána szenvedjen egyetemen a sokszor igazságtalan vizsgákon, majd melózzon napi 8-12 órát? Nem csak magamat akarom megkímélni, hanem egy meg nem született kis életet is.
Lehet, hogy negatív vagyok, de én utálok élni, és senki másnak nem kívánnám.
Sok nő azért nem vállal, mert egyedül maradna vele és sokszor ez is történik. Most nem csak a megcsalásra, elhagyásra gondolok, de kiszolgáltatott helyzet, mind anyagilag, mind egészségileg sok olyasmi lehet a pakliban, amire nem számíthatnak, és ami megingat egy erős párkapcsolatot is. Beszélgessetek ezekről. Lehet mondjuk, hogy csak közös számlával és házasságba vállalna? Vagy még befejezne valami tanulmányt, munkahelyen visszavárják, nem akar albérletbe szülni?
Egyébként meg ne csecsemőt akarj, hanem gyereket, aki kb. 20 évig veletek fog lakni és ebből nagyon max. kettőt baba és elég hamar ugyanannyiba, ha nem többe kerül, mint ti. Ha nagyon nem egyezik az értékrendetek, akkor sajnos nincs ideális jövő kettőtöknek, mert ebben nincs kompromisszum.
Mindezt úgy írom, hogy nekem van kettő és örülök nekik, szeretem a társaságuk, élvezem a szeretetük és abszolút konzervatív értékrenddel a legerősebb köteléknek a családot tartom.
A felmérések azt mutatják, hogy sok fiatal élettervében szerepel a házasság, és gyermeknevelés.
Persze nem mindenki meri ezt a barátai körében nyiltan felvállani, nehogy különbözzenek az új trenditől.
Nos azok a kapcsolatok amik szeretetre épülnek. Ahol kölcsönös, a szeretet, a megbecsülés, a tiszteletadás, egymás segítése, egymás bátorítása. Az jó alap a házassághoz. A házasságban a szexualitás a kapcsolatot kiteljesíti. A házasság egy biztonságos fészek a gyermekneveléshez. A gyermeknevelés, a közös boldogságot meghosszabítja. Újabb örömöket alapoz meg, hiszen az unokák érkezése kilátásba kerülhet.
Ez az élet rendeje.
Ez a Te életed, a Te vágyad.
Ha el tudod képzelni, hogy csalàdod lesz akkor az meg is lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!