Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az hogy amire vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy amire vágyom (család,gyermek,feleség) szinte elérhetetlen? Valahogy nem számit manapság már ez ?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 18:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Nekem meg minden no szülni akar
2020. júl. 1. 19:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Alap esetben felosztjuk a napokat,hogy ki mit csinál. Nem szoktuk ráhagyni a másikra a dolgokat.
2020. júl. 1. 19:25
 13/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, a jó itteni szokás szerint mellébeszélsz, nem a kérdésre válaszolsz.
2020. júl. 1. 19:32
 14/25 A kérdező kommentje:
Kérlek rendben. A fele fele arány nem mindíg van meg. Ez tény. De bármit kér segítek vagy megcsinálom előre.
2020. júl. 1. 19:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
"segítek" = BEsegítek abban, ami ki nem mondott véleményem szerint az ő dolga.
2020. júl. 1. 19:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Komoly elsiklások vannak itt. Belemagyarázol abba amit leírtam. Nem vagyok hímsoviniszta. Nem kezelem a nőket tárgyként. Amit leírtam azt úgy is értem.
2020. júl. 1. 19:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mosdasd csak a szerecsent, kérdező.
2020. júl. 1. 19:47
 18/25 anonim ***** válasza:
59%

Nők és férfiak között is egyre nagyobb arányban vannak azok, akiknek a párkapcsolat-igen, a gyerekvállalás-nem. 20-30 éve ez még ritkaság volt, most már mindkét nem esetén közkeletű jelenség. Ez az egyre elharapódzó egocentrikus életfelfogás része, melynek lényege, hogy azért élünk, hogy jól érezzük magunkat, s nem azért, hogy feladatokat teljesítsünk az életünk által. Márpedig mindenki tudja, hogy nagy elkötelezettség, továbbá bizonyos élvezetek és szabadság önmagunktól való megvonása gyerekeket vállalni.

Egyszóval kifogtál egy ilyen társat. Sajnos szerintem ezt nem szabas erőltetni, ha ugyanis egy nő nem akar gyereket, s csak nyomásra vállalja be, akkor az illető nőből rossz anya lesz. A gyermek pedig már magzat korban megérzi, hogy nem várják szeretettel a világra. Ez az út mindenkinek rossz. Vagy lemondasz a családról, vagy másik párt kell keresned magadnak.

2020. júl. 1. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésem továbbra is áll. Ha neked kéne otthon maradnod és minden egyes nap neked kellene a gyerekkel foglalkozni feladva a munkád és a karriered akkor megtennéd?
2020. júl. 1. 19:48
 20/25 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező engedd el a témát, te leszel a szar alak igyis úgyis.
2020. júl. 1. 20:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!