Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom gyereke szinte egyidős velem?
23 vagyok,egyetemista,minden 2 éve kezdődött,megismertem egy psit aki a 40es évei közepén jár.
Eléggé közel kerültünk egymáshoz,de nem jöttünk össze,mert kételkedett benne,hogy a korkülönbség ellenére működne.
Most viszont úgy néz ki,együtt leszünk. (Nem,nem a pénzéért vagyok vele,nekem is van)
Egyszerűen szerelmes vagyok bele,magyon. Mindig is az idősebbek vonzottak,lehet köze van hozzá annak,hogy apukám kiskoromban elhagyott és hosszú évek óta nem tudok róla semmit.
Mindegy,szóval az a gond,hogy ennek a férfinek a lánya 1,5 évvel fiatalabb csak nálam és egyszerűen képzelen engem elfogadni. Mióta rudja,nem áll szóba az apjával,pedig előtte nagyon jóban voltak és minden héten találkoztak.
Mit tudnék tenni?:(
23L
Kedves Kérdező !
Szerintem túl sok a 20 év. Ne áldozd fel magad. 20 év múlva Ő 65 te 45 éves leszel. Ő nyugdíjas te dolgozó nő. Az érdeklődési kör különböző stb. Ugye érted ?? Max 10 év lehet. A sok kapuzárási pánikkal küszködő férfi keressen magához való nőt és ne álmodozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!