Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom gyereke szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom gyereke szinte egyidős velem?

Figyelt kérdés

23 vagyok,egyetemista,minden 2 éve kezdődött,megismertem egy psit aki a 40es évei közepén jár.

Eléggé közel kerültünk egymáshoz,de nem jöttünk össze,mert kételkedett benne,hogy a korkülönbség ellenére működne.

Most viszont úgy néz ki,együtt leszünk. (Nem,nem a pénzéért vagyok vele,nekem is van)

Egyszerűen szerelmes vagyok bele,magyon. Mindig is az idősebbek vonzottak,lehet köze van hozzá annak,hogy apukám kiskoromban elhagyott és hosszú évek óta nem tudok róla semmit.

Mindegy,szóval az a gond,hogy ennek a férfinek a lánya 1,5 évvel fiatalabb csak nálam és egyszerűen képzelen engem elfogadni. Mióta rudja,nem áll szóba az apjával,pedig előtte nagyon jóban voltak és minden héten találkoztak.

Mit tudnék tenni?:(

23L

2020. júl. 1. 00:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Ja Kérdező, és azzal egy percig se foglalkozzatok, hogy más kívülállók mit szólnak a ti kapcslatotokhoz. Az nektek kell, hogy megfeleljen, nem másoknak... ide értve az exet is...
2020. júl. 1. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
Tartsd tiszteletben a döntését. Őszintén szólva, ha az én apám állítana be egy velem közel egyidős csajjal, akkor olyan szinten csalódnék benne, hogy én se állnék velük szóba. És ha még a csaj próbálna felém közeledni, azzal csak rontana a helyzeten. És ha apámnak ez megfelelne, hogy én nem állok vele szóba a nője miatt, akkor jobb is, ha megszakítom vele a kapcsolatot. 21/L
2020. júl. 1. 17:10
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
#12. és azt hogy tolerálnád, ha apád szólna bele, hogy te kivel járj és kivel ne?
2020. júl. 1. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Véleménye lehet, és abszolút megérteném, ha nem örülne, és megpróbálna lebeszélni arról, hogy egy vele egyidős pasival járjak. (Mint ahogy azt már a múltban meg is tette) (12-es voltam)
2020. júl. 1. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
#14, ti tudjátok. Én nagyon nem szívesen lennék olyan család tagja, ahol az emberek beleszólnak egymás párkapcsolatába.
2020. júl. 1. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenie nem kell neki, ezt el kell fogadd. Igazából én sem rajongtam érte, hogy apám másodjára olyan nőt választott, aki a testvérem előbb lehetett volna, mint anyám. Minden esetre nem ezért nem kedvelem, de ezzel nem tudsz mihez kezdeni. Az anyja semmi esetre se akarj lenni! Nem is tudnál. Ha barátságosan nyitsz és elutasít, akkor ez van. Attól még majd megbékél az apja felé szerintem, úgyhogy az ne gyötörjön, hogy esetleg téged sosem fog szeretni. Az is benne van a pakliban sajnos, mikor olyan párt választasz, akinek már gyereke van.
2020. júl. 2. 20:24
 17/17 Johi2 ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező !

Szerintem túl sok a 20 év. Ne áldozd fel magad. 20 év múlva Ő 65 te 45 éves leszel. Ő nyugdíjas te dolgozó nő. Az érdeklődési kör különböző stb. Ugye érted ?? Max 10 év lehet. A sok kapuzárási pánikkal küszködő férfi keressen magához való nőt és ne álmodozzon!

2020. szept. 12. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!