Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a feleség van előnyben?
Azért egy pl 15 éve közös életet, közös gyerekeket nem ír felül egy kósza kis vonzalom.
Pont ezért is van előnye annak aki házas. Akivel meg csak pár hónapot vannak együtt, az meg csak egy kis csicska.
Az ilyenek szégyellhetik magukat.
Ez csak annyit jelent hogy nem szerette az asszonyt mégis felcsinalta.. De akkor minek..
*Aki meg egyedül van 30 évesen is az egyedül marad.
Ez sem igaz:D
Nem tudom te hogy vagy vele, de én sosem fogadnám vissza azt aki egyszer elment. Főleg úgy, hogy 2 gyerek is van. A gyerekek élete meg nem átjáróház. Az ajtó mindig nyitva, bárki bármikor kisétálhat-de csak 1x. Utána nincs sírdogálás..
Amúgy én tudok ilyen történetről, de ott a nő egy új faszi miatt tette ki a gyerek apját, majd a pénz miatt új faszi ki, régit meg zsarolva vissza.
Aztán amikor nem működött "véletlenül" terhes lett faszi maradt,házasság ugyan olyan tré mint volt, csak most változatosságból "nyilt házasság" majd a faszi vesztett mindent és elváltak és maradt a "jó" barátság.
Sok esetben a másik nő csak annyit tud nyújtani, hogy másik. Új, izgalmasabb, kis változatosság, más külső, más punci, stb. A pasit kicsit bebolondítja, esetleg zsarolja, vagy lebuknak: nem biztos, hogy a szeretőt választaná, ha nem lenne muszáj elköltöznie. De jobb, mint az utca.
A tiltott gyümölcs nem lesz tiltott, oda a titkos találkák izgalma. Sok esetben a szerető is kimutatja a foga a fehérjét, és féltékenykedni is elkezd. Elvégre ő biztosan tudja, hogy nem hűséges típus, és lehet is vinni. A férfinak hiányzik a megszokott jó: a gyerekek, a felesége főztje, a szex, a régi otthona, stb. A nosztalgia mindent megszépít. Főleg, ha az új nő nem veri kenterbe főzésben és háztartásban az exet.
Aztán rájön, hogy az új punci is megszokott lett, nem érte meg felrúgni mindent, és menne vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!