Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigylem azokat a nőket, akiket elvesznek feleségül?
"De más előnye is van a házasságnak: akit elvesznek azt szeretik, becsülik, elfogadják úgy ahogy van. Ha a másik bajban van, van akire számíthat, kap támogatást."
Ez sem minden házasságban van így. Olvasgass itt is, van bőven példa rá. Rengeteg nőt csalnak, nem tisztelnek. A gyereket egyedül nevelik, egyedül viszik a teljes háztartást, mert a kedves férj lusta, érdektelen, trehány. A külön kasszásokról nem beszélve, ahol a feleség a gyedből tartja el a közös gyereket, mert a férj még egy cipőt sem hajlandó venni a saját gyerekének. Itt nincs támogatás, megbecsülés, tisztelet. Ezen semmi irigyelni való nincs. Az ellenkezőjére meg egyre kevesebb a példa. Az más lap, hogy miért tűrnek a nők ilyen fszkalapoknak mindent. Ez már egy külön kérdés lehetne.
Én a válásom óta egyedül vagyok, és nem adnám fel ezt egy újabb házasságért soha.
Én nem irigylem se a barátnőket se a feleségeket. 😃
Egy kissé meredek ez a lejtő amit írtál. Mivel minden kapcsolat különböző. Ezt így nem jelentheted ki hogy egy barátnőnek kevesebb szava van mint egy feleségnek. Elég gyakoriak a vállások statisztikailag is csak szépen csöndben mondom. Van aki meg csak külön megy élettársi kapcsolatból. Szóval álomvilágban élsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!