Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján lehet egy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján lehet egy kicsit bejöttem neki?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmmel voltam és csatlakozott hozzánk egy barátja. Az elejétől kezdve nagyon barátságos volt, amikor találkoztunk rögtön megolelt, a barátnőmet majdnem elfejtette. Nagyon aranyos volt végig, másnap korán kellett kelnie de mondta h de ő meg nem akar menni. Aztán amikor sétáltunk először a barátnőm ment közepen aztan ő átjott mellem. A végén pedig engem sokkal hosszabban olelt meg és mondta h nagyon örül hogy találkoztunk. Ezek alapján lehet hogy bejottem neki vagy csak szimplán nagyon aranyos a személyisege? 22L

2020. jún. 26. 08:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%
Bejössz neki!
2020. júl. 5. 19:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem elég gyerekes, amikor valaki ezen töpreng annyit.

A pasinak is egyszerre több csaj is megtetszhet, egyszerre többnek is csaphatja a szelet, flörtölget. Ennyi alapján még nem lehet messzemenō következtetést levonni.

Ha bejöttél neki, akkor mi van? Önmagában mi ebben olyan izgató? Sokakat nem érdekel, ha csak átmeneti érzésrōl van szó, aztán meg eltūnik az adott ember az életébōl.

2020. júl. 24. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!