Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy valaki csak úgy képes nőt "fogni" vagy nőt "szerezni", hogy megerőszakolja?
Nem tudom, h miért ötlött fel bennem ez a kérdés, de régebben is sokat gondolkodtam ezen és most is, h mi viszi rá az embert az ilyenre, tehát mi a kiindulópont, mi az a "törés" - már ha lehet így nevezni -, ami arra sarkaljon valakit, h megtegye amit egy nő nem akar. Milyen a háttere az ilyen embereknek? Miért nem tudnak normális kapcsolatban élni, miért kell ezt?
Kérem, h az incel és ehhez hasonló hozzászólásokat kerüljük, mert töröltetni fogom, már csak azért is mert nagyon sokszor találkozok ezzel a fogalommal, és bár tisztában vagyok vele mit jelent, nem kéne összemosni azokkal az emberekkel, akik szintén nem tudnak kiépíteni kapcsolatot egy nővel önön hibájuk miatt, DE nem erőszakolnak meg senkit!!
Nem teljesen ez a szitu, de leírom. Az egyik szomszédom egy halkszavú, kedves, rendesnek tűnő férfi. Felesége is volt, meg kisiskolás gyerekük.
Senki nem nézte ki belőle, de hosszú időn keresztül szatírkodott, csak lebukott egy idő után mikor már erőszakoskodni is akart nőkkel. Pedig a felesége sem tudott erről semmit, látszólag jó házasságuk volt. Aki ilyesmit tesz, azt nem az motiválja, hogy nem tudna magának nőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!