Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen felcsináltatós nőknek van sikerük a férfiaknál?
Aki nem akar gyereket, az óvszert húz.
Te azokat irigyled, akik pár hónapos ismerettsegben terhesek lesznek? Én inkább sajnálom.
Senki mellett nem maradnak csak a gyerek miatt.
Idősebb nőként írom. A korosztályom fele falun így ment férjhez. Persze olyan is volt aki pórul járt. Nem vette feleségül a pasi. Leányanya lett.
Egy munkatársnőm (barátnőm?) meg nekem sírta ki magát. A családja abortuszra
toloncolta, mert hát micsoda szégyen lenne a gyerek házasság nélkül.
Azt nem tudom ezekből mennyi volt tudatos terhesség vagy véletlen becsúszás, viszont a többség együtt van ma is. Pár év után kis tesók is születtek.... Sztorizok egy kicsit: Volt egy "menő" srác, csak látásból ismertem. Én akkor kezdtem el bulikba járni, mikor Ő nősült. Két lány lett egy időben terhes tőle. Választott, egyik a felesége lett, a másik egyedülálló anya.
Azt hittem manapság ez már nem szokás. A mai lányok tudatosabbak. Nem számít már annyira ki megy férjhez ki nem. Meglepődtem ezen a kérdésen. (51N.)
Szerintem simán járhatnak jól is az ilyen nők.
Legalábbis annal jobban mint ami egyébként lett volna velük.
Sokan osszekapjak magukat ha jön egy gyerek a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!