Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen felcsináltatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen felcsináltatós nőknek van sikerük a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Könnyű akaratlanul is felcsinálni valakit, elég ha a nő azt hazudja hogy gyógyszert szed, aztán mégse szedi, és máris lesz egy baba. Több nőt is látok úgy, hogy alig van egy pár hónapja együtt a pasival, máris lesz egy baba. Persze ezeket a nőket az életbe nem hagynák ott, hanem szépen el is veszik őket feleségül.
2020. jún. 23. 16:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Számodra komolyan az jelenti a sikert hogy valakit csalással belezsarolnak és erőltetett, valószínűleg boldogtalan kapcsolatba?
2020. jún. 23. 17:17
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Na jó, ha fiatalabb vagy 30-nál akkor felcsinállak, ha csak ez kell a boldogságodhoz.
2020. jún. 23. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Aki nem akar gyereket, az óvszert húz.

Te azokat irigyled, akik pár hónapos ismerettsegben terhesek lesznek? Én inkább sajnálom.

Senki mellett nem maradnak csak a gyerek miatt.

2020. jún. 23. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb nőként írom. A korosztályom fele falun így ment férjhez. Persze olyan is volt aki pórul járt. Nem vette feleségül a pasi. Leányanya lett.

Egy munkatársnőm (barátnőm?) meg nekem sírta ki magát. A családja abortuszra

toloncolta, mert hát micsoda szégyen lenne a gyerek házasság nélkül.

Azt nem tudom ezekből mennyi volt tudatos terhesség vagy véletlen becsúszás, viszont a többség együtt van ma is. Pár év után kis tesók is születtek.... Sztorizok egy kicsit: Volt egy "menő" srác, csak látásból ismertem. Én akkor kezdtem el bulikba járni, mikor Ő nősült. Két lány lett egy időben terhes tőle. Választott, egyik a felesége lett, a másik egyedülálló anya.

Azt hittem manapság ez már nem szokás. A mai lányok tudatosabbak. Nem számít már annyira ki megy férjhez ki nem. Meglepődtem ezen a kérdésen. (51N.)

2020. jún. 23. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
14# A férfiak tudatosabbak, nem ragadnak le egy nőnél attól hogy teherbe esnek. A nők viszont ugyanúgy a top srácokra hajtanak akiktől azonnal gyereket meg házasságot remélnek.
2020. jún. 23. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem simán járhatnak jól is az ilyen nők.

Legalábbis annal jobban mint ami egyébként lett volna velük.

Sokan osszekapjak magukat ha jön egy gyerek a képbe.

2020. jún. 23. 18:21
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Ezért van tele az online társkereső egyedülálló anyukákkal 28-35 éves korosztályból.. mert nem hagyják őket ott. Dehogynem, kivágják őket mint a macskát... csak az nem fog kikerülni fészbúkra, meg instára.
2020. jún. 23. 18:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert engedik gumi nélkül 😂😂😂
2020. jún. 23. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!