Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már buta randi vagy szexpartneretek?
Inkabb buta legyen,mint okoskodo.
Volt,aki tul sokat beszelt ,h miket olvasott. Tajekozott volt,de ahhoz buta volt,h eszrevegye,h mikor kell hallgatni,meghallgatni a masikat.
Ha tajekozatlan vagy,kerdezz tobbet az illetotol. Hidd el,orulni fog neki. Nem butasagnak,hanem erdeklodesnek konyveli el.
Még tini koromban hittem azt, hogy menő dolog egy helyes pasival járni, de a srác annyira hülye volt, hogy arra szavak sincsenek. Nem fogott fel egy hosszabb mondatot. Üres tekintet, bamba fej. Higgyétek el, ez leírhatatlan.
A végén úgy is szakítottam vele, hogy sajnálom, de nem akarom tovább. A miért kérdésére pedig azt mondtam azért, mert egy összetett mondatot, amiben csak egy vessző van sem fog fel. Erre vissza kérdezett, hogy "tessék?"
Meggondolom kivel jutok el a randiig, addig kb-ra ki tudom szűrni az értelmi szintjét.
De persze hozott már össze az élet olyannal akivel nem voltunk azonos szinten agyilag.
Szexpartnerem egy volt (nő vagyok). Nem kérdés,hogy Ő totál toppon volt mindenben, külsőleg/IQ-ban/figyelmeségben egyaránt.
Megkérdeztem, mi a kedvenc könyve. Azt mondta, egy könyve van. Megkérdeztem, hogy és az milyen? Regény, novella-kötet, verses-kötet? Azt mondta, nem érti, mire gondolok.
1 randink volt csak. 😂
Hogyne.
Fingja nem volt arról, hogy miről beszélek, mégis próbált vele vitatkozni.
A másik is ott cseszte el, hogy okoskodik, mert szabópéteren nőtt fel.
Egy szűk látókörű ítélkező szarzsák volt a harmadik, elmondott mindnekit mindennek, aztán utólag csodálkozott, mikor azzal koptattam le, hogy nem vagyok hozzá elég jó, csá.
Tipikus kifogáskereső, kényelmes szarban melegedő tróger is volt.
Meg olyan is, aki egy értelmes témáról nem tudott két mondatnál többet mondani, csak ült és pislogott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!