Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti megsértődnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megsértődnétek?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel együtt vagyunk lassan 5 hónapja és megsértődött/megharagudott rám, mert ő már nagyon szeretne lefeküdni velem és visszautasítottam, pedig ő jelezte nekem h akar valamit, kellette magát lengébb ruhában volt és mikor ez nem jött neki össze megkérdezte h mi a bajom vele? Nem tetszik e meg hasonlók, és mondtam neki h fáradt vagyok stb ő meg nyíltan megkérdezte h most akkor miért nem dugom meg. O.O

Nem néztem ki belőle amúgy h ilyen is tud lenni mert eddig ilyen kis visszahúzódó volt, legalábbis én annak láttam, mindenhol ugyanúgy viselkedett kis szerényen és ezzel nagyon meglepett, elsírta magát merthogy arról már beszéltünk ugye h az előző barátnőimmel már 2 hónap után lefeküdtem és h annyira szeret h nem bír már várni és miért csinálom ezt vele, de én meg pont azért vártam eddig mert tökre úgy ismertem meg meg viselkedett ezidáig mintha ő még várni szeretne vele. Bár bevallom már voltak ilyen "kíséretei" h shortok meg cicanadrág meg tököm tudja de akkor nem volt ilyesmiről szó, de most...

Ti lányok megsértődnétek ha a fiú akit nagyon szerettek nem dugna meg titeket pedig már nagyon szeretnétek? Titeket is ennyire érzékenyen érintene a dolog? Ha igen akkor ti minek örülnétek mit tegyen a fiú h kiengeszteljen?

Láthatóan nagyon maga alatt van és mondta is h nem hiszi el h szeretem mert akkor nem nézném semmibe, már rég lefeküdtem volna vele stb. és a gond az h a barátnői meg szinte mindenki az ismerősi körünkből tudni fog erről mert velünk valamiért nagyon "foglalkoznak", mármint a szerelmi életünkkel nekem ez most nem hiányzik, a csetepaté, ráadásul vannak a barátnői akik nagyon féltik őt mert egy kis visszahúzódó aranyos csajszi, nagyon szép is és pont emiatt már sokszor előfordult h le kellett nekik koptatni pár fiút mert erőszakosak voltak vele én pedig nem és ezért tetszettem meg neki (meg más miatt is nyilván, de ez a lényeg).

Még ha számít ez valamit én már nem vagyok szűz de ő még igen, rajtam kívül volt egy kapcsolata ami 2 (!) hétig tartott tehát nem volt semmi testiség csak csók, állítása szerint és velem gondolkodik komolyan, nekem már több mindent megengedett de emiatt, konkrétan bőgött és úgy mondta el nekem h most akkor miért vagyok vele ha szexuálisan nem vonzódom hozzá, amikor ez pont fordítva van, nagyon kívánom de értitek, ha meg túl hamar akarom akkor meg az a baj.

Lányok segítsetek, ti jobban beleláttok egy másik lány gondolataiba.

#barátnő, lány, szex, srác, kapcsolat, sírás, szerelem, érzelem
2020. jún. 20. 22:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok, 31 éves nő.

Mindegy, ki mennyi idő után kezdi. Van aki szűzen is pár nap után, van aki pár hét után, van aki fél év után. Nem az időben van egy határvonal, hanem az emberben.

"ha meg túl hamar akarom akkor meg az a baj" Ebből a mondatból vérfagyasztó módon az jön le, hogy te összemosod az akarást az erőltetéssel.

Tisztázzuk: az akarás a kapcsolatban sosem baj, hanem természetes és jó, sőt, alap! (Gyakorlatilag ő is vágyik rá, csak ahhoz kell neki idő, hogy MERJE is megtenni.) De akarni nem jelent egyet azzal, hogy nyafogsz a szexért, rinyálsz, nyaggatod, cseszegeted, manipulálod, hogy rávedd (a fizikai erőszakról ne is beszéljünk). Az nagyon baj. Akarni úgy is lehet, jobban mondva úgy kell, hogy közben figyelsz rá, mi az, ami még kölcsönösen jó nektek, és minden alkalommal csak annyit teszel meg, amennyit ő is akar, és szívesen megállsz, lassítasz, szívesen vársz, ha épp arra vágyik (jelzi), mert az ő lelki békéje, nyugalma fontosabb neked, mint a kefélhetnéked.

Gondolom, szoktatok összebújni, pettingelni vagy valami. És ezek szerint az utóbbi időben már nem miatta hagytátok abba, mert ő folytatta volna. De ha nem állít le, nem húzódik el, nem tol el, nem veszi el a kezed, nem mondja, hogy várj még, hanem magához húz, hozzád dörgölőzik, élvezi, akarja, kívánja, akkor te mi az istenért pattintod le? Mit nem értesz ilyenkor? Miből gondolod, hogy még várnod kell, mikor semmi jelét nem adja ennek (sőt)? Ezért kérdeztem, mit ír a használati utasítás, mert ha a csajra ennyire nem figyelsz, akkor biztos valami kézikönyvet olvasgatsz, és azt akarod rá alkalmazni.

És mikor nyíltan rákérdez, hogy baj van-e, nem kívánod-e, mit gondoltál, miért kérdezi, te majom (bocs)? Tán csak nem azért, mert szexelni akar veled? És akkor jössz egy ilyen "fáradt vagyok" dumával, hát elment az eszed? Ez lefordítva annyit jelent: "igen, bár hónapok óta nem szexeltem, veled még így sem akarok, csak benyögök valami ócska kifogást, hogy elkerüljem a dolgot és rövidre zárjam a témát".

A várakozás szép dolog, de basszus, csak azt kell megvárni, hogy ő is akarja, nem pedig a következő napfogyatkozást, vagy mit tudom én, te mire vártál még mindig. Ha eljött, amire vártál, miért utasítod el, mire volt ez jó, milyen logika vezetett ide?

Ha meg annyira be vagy tojva, és nem tudod eldönteni, hogy tényleg akarja-e, amit épp csinálni készülsz, akkor az sem a világ vége, ha a pillanat hevében odalihegsz egy rövid kérdést, aztán majd megmondja.

Ja, a lényeg. Hogy mit tegyél most? Magyarázd meg neki a hülye viselkedésedet, egyedül erre van szükség. De az igazat mondd, ne másik hülyeséget! Ha felocsúdott szegény a döbbenetből, és még mindig téged akar, akkor pedig mostantól próbálj végre odafigyelni rá.

2020. jún. 22. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!