Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Nők, ti milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők, ti milyen gyakran láttok nagyon helyes pasit ott ahol jártok?

Figyelt kérdés

#pasi, helyes pasi, jóképű férfi, macsó, rossz fiú, csajok, szex, nők, lányok
2020. jún. 20. 15:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19-es mivel ez az oldal többek közt teljesen kicsinalta már a libidómat egy se érdekel, de amíg igen azért nem évente egy egy, évente egy pár akibe beletudtam esni pusztán a kinézete miatt már (külföldön ez egy hét alatt jön össze), de azért naponta láttam sok szép lányt, amikor a libidom rendben volt, kB vagy 10-el benne lettem volna mindenben/nap ha a belső rendben, kivétel amikor szerelmes voltam akkor csak rajta agyalok és nem érdekel más.
2020. jún. 20. 16:33
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ezt olvasva csodálkoznak hogy annyi megkeseredett, nyomorék férfi van, 100-bol egyre ramosolyog. Kinek van akkora egoja hogy hisz benne hogy majd pont ő lesz az? A többinek meg minek próbálkozni, úgyis csak egy alárendelt szar lesz a kapcsolatban, meg udvarlás idején is akinek futni kell a kislány után, meg kinyalni a kis seggét. Nem is megyek bele jobban, mert csak felb__zom az agyam.
2020. jún. 20. 16:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Kb hetente egyre felfigyelek. Vannak, akikre emlékszem is, de sajnos nem tudom, kik és többet nem is láttam őket.
2020. jún. 20. 16:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Soha
2020. jún. 20. 19:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát nem szaladgál minden sarkon egy Brad Pitt :D Viccet félre téve, én elég gyakran szoktam felfigyelni arra, hogy mennyi helyes férfi van. :)
2020. jún. 20. 20:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Nagyon jót 10 évente 1x, "nem rosszat" kb.havonta 1x.
2020. jún. 21. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!