Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyönyörűen szép nőket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyönyörűen szép nőket is kihasználják a pasik?

Figyelt kérdés
Őket is csak a szexre akarják vagy nekik mindig jut nagyon helyes pasi komoly kapcsolatra?
2020. jún. 20. 14:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Jesszus mennyi hülyeséget hordtok össze.😀
2020. jún. 20. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem külső függvénye. Azokat a nőket használják ki, akik a személyiségük vagy az intelligenciájuk (hiánya) miatt nem jók másra.
2020. jún. 20. 14:58
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

11.

Na, ezért megérte kérdezned, hogy utána fikázhasd a válaszokat. Szép, destruktív viselkedés.

2020. jún. 20. 14:58
 14/21 A kérdező kommentje:
13. Olvasd el a válaszokat, tiédet is!
2020. jún. 20. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

14.

Tehát akkor; van egy válasz amit elvárnál, ami szerinted "az igazság" és minden más baromság? Akkor minek a kérdés, ha te már ezt így eldöntötted? Ez nem kvízjáték, hogy találjuk ki mi szerinted az igazság.

2020. jún. 20. 15:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem egy ilyet tudok és nem valami proli népségre kell gondolni. Az egyik régi haverom egy elég jóképű srác, mindig buktak rá a csajok. Volt, hogy előlem is elvitt egyet, nekem komoly szándékaim voltak a lánnyal, ő egy házibuli alkalmával letudta az egészet vele. Többnyire szép barátnői voltak, de szerintem nem volt olyan amelyiket nem csalta volna meg. Egy idő után azt vágták a fejéhez, hogy mivel ez nem egy nagy város pár év múlva majd egy nőnek sem kell ilyen múlttal. Nem lett igazuk, most is innen van egy szép barátnője, ráadásul még a szüzességét is ő vette el. Meglepődnék, ha őt nem csalta volna még meg.

Van egy másik is. Ő konkrétan nem egy jó pasi, csak teszi a fejét és minden társaságnak a középpontja (ameddig ki nem utálják azok akik nem tűrik az ilyen majmokat). Neki egy eszméletlenül szép és annál is kedvesebb barátnője van, a lánynak az első kapcsolata ez. Talán még nem csalta meg, mert ő is látja, hogy az a lány nem kicsit tökéletes nőként és párként is. De ahogy viselkedett régen is ez a mostmár értelmiségi férfi, valószínűleg itt is félrelépés lesz.

Ez nem a kinézettől függ hanem az egyéntől. Én az átlagos (egyébként nekem szép) barátnőimet sem csaltam meg és nem is csaltam volna meg. Lett volna alkalmam és egy elég nagy skalp lehetett volna, de eszembe jutott a barátnőm és inkább hagytam. Az már egy másik történet, hogy utána a barátnőmnek én nem jutottam eszébe fordított helyzetben és ő lefeküdt egy sráccal (lehet többel is).

2020. jún. 20. 15:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Bazira nem azon múlik, hogy vele marad e pasi, hogy hány nap után szexelnek
2020. jún. 20. 16:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, viszont nem szex terén. Engem pl anyagilag húz le a barátom. És tudom, megkaphatnék 1000 másikat, sőt többet is, de mégis őt szeretem. Aki szerelmes azt pedig ki lehet használni, ha szép, ha csúnya.
2020. jún. 20. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem garantál a jó külső. Csak jobban vonzza a szemetet
2020. jún. 20. 16:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kinézet függő, ki milyen családból való, úgyhogy bizony sok szép nőt is kihasználnak, ha nem tudott regenerálódni abból,amit otthonról hozott.
2020. jún. 20. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!