Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyanok, akik TUDATOSAN csak és kizárólag szexkapcsolatot keresnek?
Rengeteg olyan fiúba botlok, akik megmondják kerek perec, hogy ők csak dugnának, meg van az alattomosabb fajta, aki átveri a lányt, hogy komoly kapcsolatot akar, de igazából nem és ezzel teljesen összetöri a másik felet.
Akik tudatosan csak szexelnének ők nem vágynak valódi szeretetre, tartalmas kapcsolatra, kötődésre, intimitásra? Esetleg arra nem vágynak, hogy élményeket gyűjtsenek és normális életet alakítsanak ki? Mi az oka annak, hogy részükről csak ennyi kell? Miért okoz örömet, ha minden alkalommal csak üres szex van?
Kérdező én nő vagyok, de azokat az embereket nem értem, akik vágynak valódi szeretetre, tartalmas kapcsolatra, kötődésre, intimitásra. Én egyikre se vágyom, mert egyik se okoz boldogságot.
Mindenki más, ne magadból indulj ki amikor más emberekről van szó.
12. Miért ne okozna boldogságot?
13. A csak szextől én állandó ürességet érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!