Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyanok, akik TUDATOSAN csak és kizárólag szexkapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan fiúba botlok, akik megmondják kerek perec, hogy ők csak dugnának, meg van az alattomosabb fajta, aki átveri a lányt, hogy komoly kapcsolatot akar, de igazából nem és ezzel teljesen összetöri a másik felet.

Akik tudatosan csak szexelnének ők nem vágynak valódi szeretetre, tartalmas kapcsolatra, kötődésre, intimitásra? Esetleg arra nem vágynak, hogy élményeket gyűjtsenek és normális életet alakítsanak ki? Mi az oka annak, hogy részükről csak ennyi kell? Miért okoz örömet, ha minden alkalommal csak üres szex van?

2020. jún. 20. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. És még az átalad aljasnak leírtakat is lazán ki lehet szelektálni, ha nem elvakultan naiv valaki.
2020. jún. 20. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező én nő vagyok, de azokat az embereket nem értem, akik vágynak valódi szeretetre, tartalmas kapcsolatra, kötődésre, intimitásra. Én egyikre se vágyom, mert egyik se okoz boldogságot.

Mindenki más, ne magadból indulj ki amikor más emberekről van szó.

2020. jún. 20. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Vannak. Én nő létemre a mostani életszakaszomban csak szexre vágyom, házicselédkedés nélkül, ahogy egy előző írta. Nem vagyok túl valakin és még jó ideig nem is leszek, tehát képtelen vagyok érzelmileg igazán odatenni magam. Tény, hogy a szex nem jó számomra érzelmek nélkül, de egy időben azt gondoltam, működhet és próbálkoztam. Nem így volt, nem élveztem a szexet azokkal, akikbe nem voltam szerelmes, szóval most épp hanyagolom az egészet.
2020. jún. 20. 16:50
 14/15 A kérdező kommentje:

12. Miért ne okozna boldogságot?

13. A csak szextől én állandó ürességet érzek.

2020. jún. 20. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
47%
Mennyi ostoba nő van, te jó ég! Látod ezeket a válaszokat? És még csodálkozol hogy a tökünk tele van hogy mindegyikőtök csak szexre vagy többnyire még arra sem jó!
2020. jún. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!