Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akart szexkapcsolatot velem, ha nem képes rá?
Figyelt kérdés
Alig értem hozzá vagy még be se rakta már elsült, pillanatok alatt. Ha ilyen gyorsan végez ehhez minek kellek én egyáltalán? Nem értem!2020. jún. 17. 23:16
1/16 anonim 

válasza:

Belementél? Belementél. Akkor már megérte neki.
2/16 A kérdező kommentje:
2 másodperc alatt jobban megérte volna, ha a markàba élvez.
2020. jún. 17. 23:23
4/16 anonim 

válasza:

Gondolom nem így tervezte. Ha ezután abba maradt az egész akkor keress mást ez csak magát nézi hogy neki legyen jó
5/16 anonim 

válasza:

Én sem értettem mit erőltette a pasi, hogy legyen valami amikor amint betette volna lelankadt.
És utólag azt mondta más nővel is járt így előttem.
Hát érdekes, de ő azért próbált máshogy engesztelni.
Téged nem?
6/16 anonim 

válasza:

Nézd, neki jó volt vegülis.
És azért akart szexkapcsolatot, mert normál kapcsolatban emiatt úgyse maradna meg mellette nő emiatt.
8/16 anonim 

válasza:

Majd másodjára jobban megy, amúgy legalább kiengesztelt téged valamivel?😁
9/16 anonim 

válasza:

Nem tudom, mondjuk a saját képességeit azért mindenkinek fel kellene mérnie.
10/16 anonim 

válasza:

Csak gyakorolni akart valakin. Azért mégis más mint a keze, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!