Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő olyan, mint a parkoló. Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős miért van ez így?
01:40
Tudom, de amikor bemásoltam akkor nem gondoltam arra hogy valakit ez bánthat, csak a kérdésre.
Én is csak egy kedves, megértő, komoly kapcsolatban gondolkodó lányt szeretnék, aki nem iszik és nem vonaglik minden hétvégén diszkóban. Emellett meg persze fogjon meg valami a külsejében, nem kell hogy bombázó legyen tökéletes külsővel, viszont az ilyen lányokat, -ha megfelelő párt találnak- nagyon megbecsülik, így egyedülállót még nehezebb találni. Bezzeg a sok ösztönlény secperc alatt egymásra talál...
F/19
Hát ez már csak így van:(
Engem az is zavar, hogy nem magukat adják, hanem nagyon kikenik magukat, meg szinte az összes csaj segge felett van egy tetoválás, engem nagyon zavar.Mindenki egyforma akar lenni.
öcsém ennyi h*lyét, hogy kiakadnak egy ilyen idézeten...
nah reggel megyek és a rokkant parkolót telesz*rom a tesconál, ne álljon oda senki ha már én se
Ez így igaz ahogy leírtad. alig van pár nő akinek nincs barátja, ha mégis akad az általában csúnya, vagy csak egy ideiglenes 1-2 hetes állapot és máris talál magának.
Bezzeg mennyi normális fiú van akinek nincs barátnője.
Én normálisnak tartom magam és a haverjaimat is de nincs barátnőm és kapásból tudok 4 haveromról akinek szintén nincs.
Szerintem alapvetően 2 hiba van:
1) rossz helyen keresitek (nem diszkóban kell keresni, meg bulikon az ilyeneket, mert ők valszeg otthon ülnek vagy kirándulnak, vagy sportolnak, stb)
2) még mindig több a kérdezőben a külső iránti elvárás, mint a belső értékek iránti (no és ez nagy baj, mert ezek a lányoknak egyike sem szépségkirálynő)
Elárulom, hogy az a lány, aki a belső értékekre hajt, az ritkán visel utolsó szerinti divatos holmikat (amibe persze jól mutatna), ritkán sminkeli magát (amitől szép arca lesz a legtöbb lánynak és hibátlan bőr-illúziója), ritkán fésüli be pöpecre a haját (ettől mindig picit szürkébb kinézete lesz), ritkán visel magas- vagy tűsarkú cipőt (ettől nyilván kevésbé szexibbÍ) és még sorolhatnám. Ergo: valszeg rá sem néznél egy ilyen lányra!
1. A tetoválás, piercing, ruha, smink mind a belső kifejezése. Ez nem olyan dolog, mint az elálló fülek, vagy a szeplős arc. A "külső nem számít" nem jelenti azt hogy lehet bármilyen ronda, csak a belső számít. Álszentség ilyeneket állítani. Sok ember álszent ebben.
2. A rokkantság kimondása nem gúnyolódás. Nem minden ember képes elviselni egy fogyatékosságot. Természetes hogy az életrevaló egyedek a kapósabbak. Megint álszentség ezt mondani, hogy ez se számít mert akkor az okos szép lányok dawnkórosokkal és egyéb szellemi fogyatékosokkal is járnának.
3. Nem bűn ha a külső valakinek annyira fontos mint a belső. Hazudhatunk magunknak, de ha nem szeretünk valakit, mert ronda, hiába vagyunk vele a belső miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!