Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszitek túl magatok az anyagi különbségeken, amikor elkezdetek randizni valakivel?
Találkoztam egy nagyon rendes sráccal, már 2 hónapja randizgatunk. Teljesen egymásra vagyunk hangolódva.
A nehézséget az adja, hogy ő 5 évvel idősebb nálam, és elég jól keres. Emiatt ő sokkal drágább programokat szeretne szervezni mindig. Mondja mindig, hogy szívesen állja ő az egészet, de nem szeretném, valahogy kellemetlennek érzem. Én most végzek az egyetemen, a korona miatt nem dolgoztam és eléggé megcsappant a tartalékom is.
Nem szeretném, hogy azt higgye, hogy a pénzért vagyok vele, de sajnos egyelőre nem tudok úgy beleadni és látom rajta, hogy ő nagyon csinálná ezeket a drágább progikat.
Szerintem kesobb jobban rendben van, ha a te reszedet allja. Az elejen, mivel ugysem vagytok egy par, illene tapintatosan alacsony koltsegvetesu programokat kitalalni.
Kesobb szerintem, barmelyik nemhez is tartozik az illeto, belefer, hogyha a masik onalloan is meg tudna amugy elni, de a draga programot, utazast o allja, hiszen neki az a terve, es igy valosithato meg. Onmagaban csak ez nem kitartas, eltartas, de az elejen illene ereznie, hogy teged zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!