Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok ti maximum és minimum mennyi idős férfival jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Irjatok saját életkort is!2020. jún. 17. 20:16
11/32 anonim válasza:
#10 nincsenek racionális érveim, nem jó és kész, nekem fiatal. Ezen nincs mit magyarázni, szerintem.
13/32 anonim válasza:
Nem értem, megtetszik valaki, jó vele, majd...TE JÓ ÉG!!! Mi az, hogy 30+ -os vagy??? TAKAROGYÁáááá!
14/32 anonim válasza:
Viccelődhetsz, volt már erre példa. Nem a "takaroggyáá" stílusban, egyszerűen amint megtudtam a korát, már nem érdekelt, kiábrándultam. Egy ideig még erőltettem az ismerkedést, mert hát mégis mi okom lenne emiatt hisztizni, de egyértelműen onnantól, hogy tudtam a korát, már nem tudtam vonzódni hozzá. Ez van, mindenkinek más a fontos az ismerkedésben, én sem veszem zokon, ha valaki nem akar velem összejönni mert festem a hajam vagy mert kicsi a cicim vagy akármi hasonlóan felszínes baromság. Ha nem, akkor nem, ennyi, jobb ha az elején kiderül.
15/32 anonim válasza:
Tehát ha rádír egy társkeresőn egy 28 éves, jóképű diplomás srác, aki szimpatikus a leírás alapján, esélytelen, hogy visszaírj neki, mert csak 1 évvel idősebb nálad, tehát számodra még kisfiú?
19/32 anonim válasza:
Már vágom, hogy miért van annyi magányos ember. Meg is érdemlik!
20/32 anonim válasza:
#15: mit rugozol? Mindenki úgy választ, ahogy akar. Semmi közöd hozzá és megindokolni sem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!