Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még Gyakoris Chat?
3.
A "chatzy" nevű oldalon folytak ezek, egy karakter még arra is képes volt, hogy pénzt szórjon arra, hogy "prémium" szoba legyen. Hát, úgy tűnik vannak akik szeretik elégetni a pénzt virutálisan.
#3 vagyok
Hmmm...évekig napi szinten itt lógtam sokat, de nem is tudtam róla...
6.
Vagy ez amit írsz, olykor csak az itteniek köpködése, illetve szörnyen gyomorforgató GIF-ek belinkelgetése szarásokról meg lövöldöző péniszekről.
De volt jó oldala is, voltak jó beszélgetések is, csak hát... túl sok nagy EGO (köztük az enyém is) nem fér meg ilyen kis helyen. Még két chat is kevés volt erre, most képzeld el az itteni legnagyobb - akkori - hangsúlyozom akkori - szereplőket, ezek még azok az idők amikor Gellért volt az oldal fenegyereke, a mostani 16-18 éves tagok még az Esti Mesét nézték a felső tagozaton, és nem létezett az a szó, hogy "incel" vagy "femcel".
Hát az biztos, hogy nem voltam provokatív :D
Akkor olyan 5-10 éve mehetett ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!