Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, szavazzatok! Ha megismern...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szavazzatok! Ha megismernétek valahol (akár munkahelyen vagy bárhol) egy fekete bőrű férfit, akinek a személyisége nagyon szimpatikus lesz nektek, el tudnátok képzelni, hogy akár járjatok vele, ha szinglik lennétek?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok fekete bőrű és a kérdésnek semmi köze bármilyen rasszista gondolathoz. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
2020. jún. 15. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ugyanúgy vagyok mint a négyes. Semmi rasszizmus meg előítélet nincs bennem, szimplán csak a fehér férfiak vonzanak.
2020. jún. 16. 10:43
 12/14 anonim ***** válasza:
97%
Én csak fehér bőrűekhez, esetleg a kreolabb latinokhoz tudok vonzódni, sem afrikaiakhoz, sem ázsiaiakhoz nem. Haverjaim vannak mindenféle bőrszínből, egyáltalán nem vagyok rasszista, de vonzódni nem tudok hozzájuk.
2020. jún. 16. 11:02
 13/14 A kérdező kommentje:
32 nem mellett 20-an szavaztatok az igenre, számomra meglepően sokan. Nem gondoltam volna, hogy így fog alakulni a szavazás.
2020. jún. 16. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Van vőlegényem, úgyhogy már tárgytalan, de igen. Nekem nem számít a bőrszín, ugyanúgy el tudtam volna kapcsolatot képzelni feketével, mint fehérre vagy ázsiaival, vagy a barna bármilyen árnyalatával. A kulturális különbség, ami nem mindegy, de az nem bőrszínhez kötött.
2020. jún. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!