Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondjátok akit ki lehet használni az megérdemli... de honnan lehet észre venni ezeket ha simán képes a másik fél nemtől függetlenül eljátszani mennyire komolyan gondolja? (Kivétel a durván látom mi van, de nem akarom észre venni szitukat.) 26N
Írd meg a férfinek, hogy Te egyértelműen komoly kapcsolatot keresel és hogy az első 3 randinál biztosan nem lesz szex.
A komolytalanok így szépen lekopnak rólad.
1. Nem igaz!
Sehonnan sem kehet tudni, hogy komolyan gondolja. Ha felvállal az sem jelent 100%-ot. Volt, aki összejött velem és mellettem csajozott szemrebbenés és mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül, sőt még neki állt feljebb!
Egyik pasi sem gondolja komolyan! Én legalábbis ilyennel még nem találkoztam.
Ez hülyeség. Kihasználni a másikat minden esetben aljas dolog. Nem érdemli meg senki.
Azt megteheted, hogy kb 2 hónapig nem fekszel le vele. Aki gyors numerára vágyik, le fog kopni. De ezt ne jelentsed be előre, csak így alakítsd a dolgokat.
F
Ki mondott neked ilyet?
Sajnos erre tényleg nincs recept. Volt olyan barátnőm, aki 1 évig (!) váratott egy férfit, aztán az első szex után ugyanúgy lelépett az illető.
Úgyis onnan derül ki mennyire komoly egy kapcsolat, ahogyan az alakul.
Várathatsz valakit a szexszel 1-2-3 hónapig, de ennyi idő alatt úgyse fogod kiismerni, simán lehet hogy ezek után is otthagy, átver stb. Főleg, ha valaki jó színész, könnyedén tudja promózni magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!