Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nem vékony alkatú lányokról? Szerintetek ez az alak elfogadható?(képpel)
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hány kg lehet, de szerintem női szemmel ő egy nagyon szép làny és sok pasi örülhetne, ha külsőre ilyen lányt megkaphatna. Manapság mindenkinek a vékony lányok az esetei, de kiváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az ilyen alakról. Egyébként nem ismerem a lányt, de azt tudom róla, hogy kedves és nagyon jó a humora is, ha ez számít.2020. jún. 14. 18:16
21/23 anonim válasza:
szerintem csak a narancsbor csunya
22/23 anonim válasza:
Szerintem is szép az arca, haja, bőre. De iszonyatosan kövér, és emellett nem lehet elmenni.
2 másodperc volt rákeresni, 155 centi és 96 kiló... Ez 40-45 kiló plusz súlyt jelent esetében. Ha nem is vesszük ide az esztétikát, szerinted ez egészséges, és támogatandó?
23/23 anonim válasza:
Szerintem nem szép női szemmel.tipikusan az a nő, aki ráfest a saját arcára egy tök másik arcot, öt kiló vakolat van rajta, és nagyon közönséges az arckifejezése. A súlyát most nem érintem, előttem elmondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!