Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nem vékony alkatú lányokról? Szerintetek ez az alak elfogadható?(képpel)
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hány kg lehet, de szerintem női szemmel ő egy nagyon szép làny és sok pasi örülhetne, ha külsőre ilyen lányt megkaphatna. Manapság mindenkinek a vékony lányok az esetei, de kiváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az ilyen alakról. Egyébként nem ismerem a lányt, de azt tudom róla, hogy kedves és nagyon jó a humora is, ha ez számít.2020. jún. 14. 18:16
12/23 anonim válasza:
Szerintem ez a lany csak azoknak tetszik, akiknek kifejezetten bejonnek a nagydarabok. Az arca szep, persze, de a teste az nagyon sok.
13/23 anonim válasza:
Az ilyen lányok tudnak dugni? Bocs az offért, csak kivi vagyok
14/23 Lachesys válasza:
utolso, miert szted nincs phinajuk? hogyha gyalazkodni akarsz legalabb vallald fel, ne ilyen burkoltan csinald.
15/23 anonim válasza:
Nekem bejönnek a nagyobb méretű, homokóra alkatú nők.
36/F
16/23 anonim válasza:
Szerintem meg nem jó a humora, amikor feldobja a tiktok, gyorsan ellapozom, mert a beszédstílusától is falra mászok, egyszerűen nem bírom hallgatni ezt a csajt.
Egyébként kérdésre válaszolva, ez szerintem már túl sok.
17/23 anonim válasza:
Dehogy, csak ráül a palira és agyonnyomja, nem tudom elképzelni. A phináját látja egyáltalán? Oly sok kérdés van bennem?!
18/23 anonim válasza:
Így kikészítve, pózoltatva, 50 tonna vakolattal, jól világítva az arca szépnek tűnik. Megnéztem most normál fotókon ahol smink és póz nélkül összefogott hajjal van. Gyakorlatilag felismerhetetlen. Ott úgy néz ki, mint bármelyik jellegtelen arcú, elhízott, alacsony roma nő.
20/23 anonim válasza:
Ő nem "nem vékony", hanem dagadt. Ilyen szintű túlsúly már egészségügyi kockázatokkal jár, nekem nem kéne. Inkább a csaj örüljön, ha talál olyan csávót, aki összeáll vele. Ráadásul még tök fiatal, ez a korral már csak rosszabb lesz, ha még szülni is akar, akkor előbb utóbb ő lesz az, aki csak ilyen kis elektromos kocsival tud közlekedni, mert annyira dagadt, hogy járni nem tud.
Szerintem a nem vékony, de oké kategória az kb ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!