Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, hogy a párotok legjobb barátjáról/barátnőjéről fantáziáltatok?
lényegében még nem csaltad meg de ebből még megcsalás is lehet
Nem unod esetleg a jelenlegi kapcsolatodat?
Gondolatai, ki nem mondott vágyai szerintem mindenkinek vannak, szerencsére nem olyan társadalomban élünk, ahol a gondolatbűnt büntetik.
Viszont nem ajánlanám, hogy ezt megoszd a pároddal, mert vezethet konfliktusokhoz. Ne érezz emiatt bűntudatot.
Ha a lottó ötösről fantáziálok milliárdos leszek
Ha a repülésről akkor meg pilóta?
Köszönöm a válaszokat! Egyáltalán nem unom a kapcsolatunkat a párommal. Minden okés köztünk és eddig nem is tekintettem soha úgy a barátnőjére. Sőt, még mindig tabu számomra! De a múltkor egy eltéved gondolatként elkezdtem fantáziálni arra milyen is lehet vele...
Semmiképp nem említeném meg a páromnak, az ő barátságuk is rámehetne erre sajnos.
Jó ideje tudom, hogy ez itt a szentek gyülekező helye. No de hogy ennyire.
Valld be a bűnödet Kérdező, aztán vezekelj. Mondjuk ostorozd a hátadat vagy ilyesmi. Hiszen egy végtelenül bűnös, rossz ember vagy. Tükörbe se nézz.
Még ilyet! Hogy az ember másra is gondolhat amikor párja van!!! Minősíthetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!