Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek csak a pénz, és a kinézet számít egy pasiban, az anyagi boztonságot keresik? Miért?
"Erre is mindárt jön a megmondó okoskodó válaszok."
Tudod sugárzik rólad ez élőben is. Hiába mondasz bármit, egyszerűen leri ha valaki érdeklődése nem őszinte, és csak egy "hátrányos helyzetű, könnyen kapható lyuknak" nézik.
'Ha szerinted minden nő egyforma, miért szeretnél tőlük bármit is?'
Ha a nők azt mondják minden pasi egyforma, miért kellett kipróbálniuk mind?
ha csak a külső számítana, vagy az anyagiasság,a felvágás, hogy nekem milyen pasim van, és bárkit áeg kaphatok, és jobbat akár nyilván nem.
De mivel sejtem hogy nem vagyok valami 'szép' pasi, ezért
zárkóznak el tőlem!
De ahogy ismerem magamat, és ha hírtelen nő lennék akkor igen, össze jönnék magammal merr azt én értem hogy mi zajlik le bennem. Más nem! Ha nő lennék egy másik személy, és én egy másik személyben igen össze jönnék. De mivel a nők csak a külső alapján töntenek, vagy kisugárzás alapján vagy mitudom én,ezért nem jönnek össze velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!