Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak nálatok kizáró ok,ha egy nő nem tud kiválóan főzni?
Nem érdekel.
Én tudok főzni, és szeretek is mindig új ételeket kipróbálni elkészíteni.
Ez legyen a legnagyobb probléma, ha viszont van kedve hozzá és szeretné akkor szívesen főzöcskézek sütögetek vele együtt.
14: olyat senki sem tud, kivéve a szakemberek. :D Én elég jól főzök, volt egyszer nyertes receptem is és a sütijeimet nagyon szeretik ismeretségi körben...
De nem tudok minden receptet. Főételek közül talán 10-20 recept megy jól és begyakoroltan(ha a főzelék, párolt akármi, sült akármi kategóriát nem nézem, hanem tényleges recepteket), sütik közü talán 8-10... Fölötte a legtöbb dolgot egyszer vagy egyszer sem készítettem el, így nyilván néznem kell a receptet és vakon követnem. Nyilván recept alapján sikerül bármilyen étel de attól még az nem biztos, hogy a legjobb lesz. Szerintem ez nem elvárható senkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!