Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki nem szerelmes, de érzelmileg kötődik?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Ja, annyira 'kötődik', hogy jelenleg kényelmes a helyzet, mert mégis több a semminél, de amint lesz jobb, lelép.
2020. jún. 7. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
17%

A legtöbb kapcsolat ilyen :)

Ritka az olyan, aminek az alapja a szerelem a mai világban..

2020. jún. 7. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert pl.: a személyisége jó annak a valakinek, de amúgy nem annyira No.1.
2020. jún. 7. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
23%
Persze, hogy van. Nekem is anno (több) szex után alakult ki ilyen - nemhogy nem voltam szerelmes, de még csak nem is kedveltem az illetőt, sőt halálra idegesített már azzal is, ha megszólalt, mégis folyton hozzá mentem vissza (pedig a szex sem mindig volt jó, hogy őszinte legyek), sőt még sírtam is párszor, amikor lerázott, vagy összejött valaki mással. (Aztán később, mikor mégis próbálkozott, már én voltam távolságtartó folyton, mert amúgy tényleg nem akartam tőle komolyat. Végig viták voltak ebből, hogy én szexen kívül nem csináltam vele semmit - pedig ő is azt mondta, csak azt akarja.)
2020. jún. 8. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!