Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhányan hogy mernek számonkérni valakit, hogy az lefeküdt ezzel-azzal, vagy kivel mi volt közte, bezzeg vele meg semmi?
Nem egy ilyen van, hogy egy illető kinéz magának valakit. A célszemély nem vevő az illetékesre, mire az előránt korábbi dolgokat, hogy bezzeg a Bélával, meg a Ferivel, meg a többiekkel ez volt, meg az volt...
Egyrészt milyen jogon, másrészt amúgy is, mi köze hozzá?
(Nem kell hozzátennem, többnyire az ellenkező nemnél sikertelen emberkékre jellemző...)
Sajnos az utánozás majomszokás, és a találgatás még mindig csak a lottón menő :D
Viszont örvendetes, hogy ismét sikerült az igazi lényét kihozni valakiből :))
Csak így tovább, és igyál egy sört:)
Azt igyátok ti... Inkább 🍷, abból a szárazat szeretem (tudod, mint amilyen tőletek marad a nő odalenn... 🤣)
A találgatást meg pont nem én kezdtem, ha visszaolvasol.
Egyéb:
Tehát ezek szerint nincs jogom, hogy 1 db 💩nak tartsalak, mert az már utánzásnak számít....
Értem... 🍌🐒🐵
Igyad csak a sört, kultúrát meg ne emlegess, olyanok vagytok, mint Föld és Ég... 😆
Azt meg tudod, mit vakargass, más úgyse fogja.
(Elhajókáztál nagyon más irányba, de visszatérve a kérdésemhez: Alapjaiban nem rólad, nem neked szólt. Azt mondják, akik nem 👔e, ne vegye magára.
Te valamiért magadra vetted mégis, különben nem pattognál itt, és nem hugyoznál a széllel szemben, meg személyeskednél.
Tehát pont azok közé tartozol, akik szerint nekik alanyi jogon jár minden, és nem viselik el, ha pofára esnek, pedig akkora vastag rajta a bőr, hogy igazán meg se éreznék.)
Nagy a baj látom :D
Ha más úgyse fogja neked megvakargatni, akkor jó, ha nekem könyörögsz? :D
Milyen érdekes, hogy te hajókáztál más irányba, de ha jön reakció, amivel nem tudsz mit kezdeni, akkor rögtön én. Tipikus sablon, nr. 8456 :)
Hol itt a szél, sóhajtásocska sem vagy:) Vagy esetleg az internetes globális női öntudadot megerősítő, a hátad mögött meg ostoba k..nak elhordó nemtársaidra gondolsz?
Természetesen, alanyi jogon jársz nekem a hisztiddel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!