Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezelni az elutasítást? 23/L
Egy nem létező kapcsolaton nincs mit gyászolni.
Neked valami lelki bajod van, ami mélyebben gyökerezik, esetleg egyáltalán nem fogadod el önmagad, sikertelennek érzed magad, depresszió stb. Lehet tényleg érdemes lenne egy pszichológust felkeresni. Nem az elutasítás itt a fő probléma, hanem ez mélyebben gyökerezik.
Kezdetben nem is erről kell beszélni.
Én is voltam. Nagyon nehezen tudtam túltenni magam a szakításon, elég sok minden más is összejött akkor. Megkérdezte mi a probléma, elmondtam, majd elkezdett a gyerekkorról kérdezgetni, a hétköznapjaimról. Első alkalommal próbált felmérni 1-2 dolgot, és kialakítani egy bizalmo viszonyt kettőnk között.
Egyébként ott elmondani nem ciki és nem gáz. Hidd el hogy elég sok mindennel találkoztak már, és egyébként is ez a szakterületük.
Gondolom nem csak 1 van, keress fel többet hogyha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!