Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok egy olyan orvos nővel, aki így néz ki? Tízes skálán hány pontot adnátok rá?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2020. jún. 1. 21:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezzel egyetértek veled, viszont átszoktak esni a ló túloldalára. Mondom a cégemben mit csinálnak a ficsúrok (szoftverfejlesztés):

0 év tapasztalattal netto 500at akar. Nincs ezzel baj, akkor gyerek "Józsi" ezt meg ezt csináld meg. Hát ő nem. Akkor azt... azt se tudja. Akkor miért akarsz 500at, mikor a "Géza" is annyit keres, csak ő már 6 éve nyomja és elvan ott segítség nélkül is?

Ez a baj. Orvosi pályát nem tudom, csak orvosi műszerek árait, amiken a szoftvereink futnak.

A nők meg más téma, ott amíg fiatal, addig a fehér herceget várja, meg a luxus életet, blablabla. Naívak még betudom ennek, a fizetés meg kibszott kevés az állami rendszerekben. De miért nem magánpraxis? El lehet indulni a csúcsra is, csak tudás és bátorság kell. De nem akarok okoskodni, nem tudom a buktatóit, szóval előre elnézést ha hülyeséget mondtam.

2020. júl. 1. 11:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Józsi is úgy gondolom megérdemel 400-at, aztán egy-két év betanulás után már az 500-at is.

A probléma az, hogy orvosi pálya esetén nem 400-500-ról, hanem havi nettó 190-ről beszélünk. Továbbá amíg rezidens vagy, nem tudsz magánpraxist nyitni, mert hivatalosan nem dolgozhatsz önállóan, tehát kb. 30 éves korodig pacipéniszért dolgozol. Arról nem is beszélve, hogy a magánpraxis felszerelése is pénzbe kerül, egy csumpi ultrahang több milliós tétel.

Szakorvosként már valóban jól lehet keresni, ha ügyes az ember.

2020. júl. 1. 11:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen erről beszélek. Nem tudom mik a szabályok nálatok. A másik meg 400at a junior itt sem kapja meg, mert veszteséges. Rá kell 1 ember, aki állandóan vele foglalkozik, az ő bére, plusz a junioré. 300körül viszont meg kap. Nyilván tudástól függően nől neki. Ha 1 év alatt feljön "Géza" szintjére akkor neki is alkuképes az 500, sőt még feljebb is, csak általában "nem akarnak" fejlődni, csak a "pénzt", és ez a baj.
2020. júl. 1. 11:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt egy állásinterjún tisztázni kell, hogy ok, betanulási időszak van és emelkedő fizetés, és ha jól dolgozik egy év után a várható fizetése ennyi és ennyi lesz.
2020. júl. 1. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!