Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy olyan orvos nővel, aki így néz ki? Tízes skálán hány pontot adnátok rá?
Ezzel egyetértek veled, viszont átszoktak esni a ló túloldalára. Mondom a cégemben mit csinálnak a ficsúrok (szoftverfejlesztés):
0 év tapasztalattal netto 500at akar. Nincs ezzel baj, akkor gyerek "Józsi" ezt meg ezt csináld meg. Hát ő nem. Akkor azt... azt se tudja. Akkor miért akarsz 500at, mikor a "Géza" is annyit keres, csak ő már 6 éve nyomja és elvan ott segítség nélkül is?
Ez a baj. Orvosi pályát nem tudom, csak orvosi műszerek árait, amiken a szoftvereink futnak.
A nők meg más téma, ott amíg fiatal, addig a fehér herceget várja, meg a luxus életet, blablabla. Naívak még betudom ennek, a fizetés meg kibszott kevés az állami rendszerekben. De miért nem magánpraxis? El lehet indulni a csúcsra is, csak tudás és bátorság kell. De nem akarok okoskodni, nem tudom a buktatóit, szóval előre elnézést ha hülyeséget mondtam.
Józsi is úgy gondolom megérdemel 400-at, aztán egy-két év betanulás után már az 500-at is.
A probléma az, hogy orvosi pálya esetén nem 400-500-ról, hanem havi nettó 190-ről beszélünk. Továbbá amíg rezidens vagy, nem tudsz magánpraxist nyitni, mert hivatalosan nem dolgozhatsz önállóan, tehát kb. 30 éves korodig pacipéniszért dolgozol. Arról nem is beszélve, hogy a magánpraxis felszerelése is pénzbe kerül, egy csumpi ultrahang több milliós tétel.
Szakorvosként már valóban jól lehet keresni, ha ügyes az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!