Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok egy olyan orvos nővel, aki így néz ki? Tízes skálán hány pontot adnátok rá?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2020. jún. 1. 21:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene viagrát felírnia.
2020. jún. 2. 01:11
 12/24 anonim ***** válasza:
12%

Tudok ilyen nőket, ráadásul nemsokára orvosok is lesznek. Szóval ezt a kérdést nekem találták ki. Külsőre 10, de valószínűleg soha nem járnék egy ilyen nővel. Egyrészt egy ilyen nő nem olyan kinézetű férfit keres általában mint én vagyok, megvan az ő megfelelőjük férfiban is. Egy orvosnak amúgy sem elég egy hétköznapi férfi általában, főleg ha így néz ki a nő. Itt mindenben meg kell felelni, minden előre centire pontosan el van tervezve az ilyen nőknél kezdve onnan, hogy milyen hangja legyen a pasinak, milyen a világnézete, mennyire vagyonos és még a hobbija sem lehet akármi. El nem tudok képzelni egy ilyen doktornéni mellé egy olyan férfit akinek nem hobbija a vitorlázás.

Magamutogatás egy orvos egójában nem kis szerepet kap. Nagyon kevés a kivétel.

2020. jún. 2. 02:30
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk ez a hölgy kapásból egy fotómodell orvosnak öltözve, de mindegy is.
2020. jún. 2. 09:38
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Elolvastam a kérdést és semmi sem utal benne arra, hogy a képen látható egyénnek is orvos a foglalkozása. Mégiscsak ér valamit, hogy anno kötelező volt a magyar érettségi és sikerült is. Van akinek gondot jelent egy ilyen kérdés is.
2020. jún. 2. 09:45
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Átlagos,és nem is szimpatikus.
2020. jún. 2. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Orvos vagyok és nem! :-D

Jobban jártok, ha messze elkerülitek őket. Az ilyen fiatal friss diplomás kollegináknak, akkora az arcuk, hogy nem férnek be vele az ajtón. Ráadásul cserébe mivel még rezidensek rohadt sokat dolgoznak, baromi kevés pénzért, de igényeik azok meg vannak.

2020. júl. 1. 09:38
 17/24 anonim ***** válasza:

"de igényeik azok meg vannak."

Leszarom az igényeiket, egy idő után meg majd feladják őket, mert más is leszarja úgy ahogy az enyémet is leszarják :)

2020. júl. 1. 11:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsó azért nem hiszem, hogy a kolléganők pont rád lennének szorulva...
2020. júl. 1. 11:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Én meg nem vagyok rájuk. Nincs ezzel semmi baj, csak annyit írtam, hogy "nekem is van igényem Ferrárira",azt meg tudom milyen a pályakezdő, azonnal orbitális fizetést vár 0 tapasztalattal. Ebben megegyezik a fiatal férfi és a nő is.
2020. júl. 1. 11:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk teljesen jogosan várnak normális fizetést orvosként. Az az ország szégyene, hogy egy diplomás orvos kevesebbet keres, mint egy szakmunkás.
2020. júl. 1. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!