Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóképűbb férfiként én miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképűbb férfiként én miért azt látom, hogy sok átlagos vagy akár átlag alatti külsejű férfi is jár az utcán helyes, csinos nővel az oldalán?

Figyelt kérdés

Ha valaki a jóképű dologba akar belekötni, akkor egy fodrászatnak is voltam a modellje fizetésért, de most nem erről szól a kérdés. Hanem hogy látom itt, hogy a csúnyább, vagy átlagosabb pasik egy része sír, hogy biztos azért sikertelenek, mert nem jóképűek. Ehhez képest tömérdek olyan férfit tudok már csak az ismerősi körömből is, akik tőlem kevésbé vonzóak csak külső alapján, mégis tök csinos barátnőjük van, akit én is elfogadnék magam mellé. Vagy ugyanígy belegondolva nekem meg volt már nem olyan objektíve szép barátnőm is, mert akkoriban más kvalitásokat próbáltam meg előtérbe helyezni. Ha az utcán járok-kelek, akkor sok idegen pár elmegy mellettem és nem egynél bizony a nő tök csinos, mellette pedig a férfi egyáltalán nem mondható jóképűnek, hanem simán átlagos, vagy akár átlag alatti kinézetű. Azt már nem is mondom, hogy nekem is ugyanígy megvoltak a magam kudarcai az életben, vagy hogy nem tudok összejönni bármilyen lánnyal csettintésre, bár viszonylag sok pozitív visszajelzést kapok a külsőmre, de most nem magamról akartam írni első sorban, hanem sok száz, sok ezer tapasztalatról, amiket a szememmel láttam.

Múltkor láttam egy számomra nagyon csinos, vékony, magas, helyes lányt egy tőle majdnem egy fejjel alacsonyabb sráccal kézen fogva, aki kb úgy nézett ki, mint a fiatal Jack Black (amerikai színész). Ez például eléggé megmaradt. De ez a kérdés nem az én sírásom, nem ilyen céllal tettem fel, hanem az itteni férfiakat nem értem, akik ezt csinálják ezen a témán rugózva. Ugyanígy pont ezért írtam objektíven a külsőről, mert ez senkit nem minősít, hogy milyen a genetikája, nem ettől jó vagy rossz ember valaki.

27/F

2020. máj. 28. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 Nem én írtam a 7-es választ, na de: azok a férfiakról szól a kérdés tárgya, akik sírnak, hogy a nők csak a férfiak legjobb 10 %-ával hajlandóak összejönni. Mikor incelezzen az ember, ha nem ebben az esetben?
2020. máj. 28. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem volt rosszindulat a kérdésben, de engem ez nőként tisztára lelomboz. A férfiakat meg akar nyugtatni, hogy láttál szép nőt ronda pasival, de akár szép, akár ronda nőként ez eléggé kiábrándító. Lehetek magas, szép, vékony, akkor is csak egy Jack Black figura marad, akinek persze számít, hogy én hogy nézek ki, de nekem ne számítson az ő külseje.
2020. máj. 29. 00:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Én meg sokszor jóképű férfiként érzem úgy, hogy nem tudok találni legalább olyan helyes csajt, amilyen helyes pasi kb én vagyok.

Szerintem ez a dolog nemtől független.

2020. máj. 29. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem ez a baj, hanem hogy azzal nyugtatod a férfiakat, van olyan CSINOS nő, akit nem érdekel a külső. Az irónia gáz, hogy a csinos nőt ne érdekelje a külső.
2020. máj. 29. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be a tipic modell pasi kinézet.. nem férfias

Viszonylag szép nőnek mondanám magam. Én az egyedi vonásokra bukok, nem arra a tömeg model haj, borosta stb..

Na meg pl ha egy pasinál nincs kire féltékenynek lenni, törődő, kedves,nem szabályoz be, normális, bókol, na ezek már mind magasan verik azt hogy ki hogy néz ki..

Nekem sokkal fontosabb hogy imádjon, és istenítsen pl, amit egy öntelt magát 10/10nek gondoló pasi nem feltétlen ad meg!:)

2020. jún. 8. 15:43
 16/16 anonim válasza:

Érdekes dolgok vannak.

Amikor jóképű, izmos, sportos férfi van kövérebb vagy máshogy nem szép lánnyal akkor kinek mi köze van hozzá, legyenek boldogok, ne szóljon bele senki, nem csak a külső számít. Sőt végre egy normális férfi.

Fordítva viszont, ha csinos, szép lány van előnytelen külsejű férfival (akár nem jóképű, akár nem izmos, sportos, stb...) akkor pedig elkezdik a nőt sajnálni, meg hogy szegény nem ezt érdemelné. Meg a férfiak el vannak kapatva, azt hiszik nekik ez így jár, stb...

Hogy is van ez?

Kb. ugyanazzal a vehemenciával, csak ellentétes előjellel.

Valami eléggé félre van csúszva pár ember fejében.

2020. nov. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!