Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeveszés után ilyen van, akkor ha ráírnék, hogy béküljünk ki, lenne rá esély?
3 éve eltávolodtunk egymástól egy sráccal egy buta vita miatt. Kerül engem és semmilyen formában nem szól hozzám. Egy táncegyesület tagja vagyok, éppúgy mint az ő húga. Az egyik táncos eseményre ő is meg volt hívva, mi 3 párral meg felléptünk. Ahogy a terem ajtajánál várakoztunk, láttam, hogy áll, és engem néz, az arcomat. De nem úgy hogy egyszer ránéz, hanem hosszabb másodperceken át, egyszer elnéztem, majd vissza rá, és még akkor is nézett, nem zavartatta magát.Aztán amíg a többiek táncoltak, sehol nem találtam, mikor pedig én következtem, akkor hirtelen odaállt az ajtóhoz, ahonnan pont rám lehetett látni, aztán mikor végeztünk megint eltűnt. Emellett máskor is nézett már rám, egyszer a szeme sarkából. Beszéltem valamit egy közös haverral, akitől utána megkérdezte a srác, hogy miről volt szó. Mindig ez van, néz, de nem lép semmit.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!